Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Αρκαδία | Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή καθορισμού ορίων αιγιαλού και παραλίας

Αρκαδία | Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή καθορισμού ορίων αιγιαλού και παραλίας
Με απόφαση της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ανασυγρκότησε και όρισε ως μέλη της Επιτροπής καθορισμού ορίων αιγιαλού και παραλίας στο Ν. Αρκαδίας τους (άρθρο 3 του Ν.2971/2001).
1-Τον Αν.Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Αρκαδίας Σιάμπο Νεκτάριο του κλάδου ΠΕ Εφοριακών με Α βαθμό ως Πρόεδρο,υπάλληλο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Αρκαδίας με αναπληρωτή του, τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού.
2-Στην θέση του Μηχανικού ορίζουμε τον Πρωιμάκη Κων/νο του κλάδου Τοπογράφων Μηχανικών ΤΕ με Α’ βαθμό υπάλληλο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Αρκαδίας με αναπληρώτρια αυτού την Μητρόπουλου Θεοδώρα του κλάδου Τοπογράφων -Μηχανικών ΤΕ με Α’ βαθμό υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.
3-Τον εκάστοτε αρμόδιο Λιμενάρχη με αναπληρωτή του τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού , για θέματα χωρικής τους αρμοδιότητας.
4-Τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου που έχει την χωρική αρμοδιότητα στη περιοχή που καθορίζεται ο Αιγιαλός -Παραλία με αναπληρωτή αυτού το νόμιμο αναπληρωτή του και σε περίπτωση που ελλείπει, τεχνικό υπάλληλο από την οικεία Περιφέρεια ή Δήμο.
5-Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου, Σπανό Στ. του κλάδου ΠΕ/Α Μηχανικών με αναπληρωτή του τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού.
-Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Παπαδοπούλου Μαρία του κλάδου ΔΕ Εφοριακών με βαθμό Β’ υπάλληλο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Αρκαδίας με αναπληρώτρια της την Δαμοπούλου Αθηνά του κλάδου ΔΕ/Εφοριακών με Β’βαθμό υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...