Κασσελάκης | «Επιστρέφω σύντομα», έγραψε στην αφιέρωση στο Μεγάλο Καφενείο! (εικόνες - βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελακης υπέγραφε αφιέρωση στο βιβλίο του Μεγάλου Καφενείου της Τρίπολης, όπου βρέθηκε, με το μήνυμα «επιστρέφω σύντομα», σηματοδοτώντας για μία ακόμη φορά την αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα και, μετά το «προπύργιο» της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα, βρέθηκε σήμερα (26/9) στην Τρίπολη, όπου συνομίλησε με πολίτες, ενώ συμμετείχε και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

«Επιστρέφω σύντομα»
Στο Μεγάλο Καφενείο, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μια χαλαρή κουβέντα με πολίτες και υποστηρικτές του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να στείλει εκ νέου μήνυμα ότι επιστρέφει στις πολιτικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από μέρα σε μέρα – ίσως και από ώρα σε ώρα – αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επιστρέφω σύντομα» έγραψε, λοιπόν, στην αφιέρωση που υπέγραψε στο βιβλίο του Μεγάλου Καφενείου της Τρίπολης ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Μεγάλο καφενείο – Κρατήστε την ιστορία ζωντανή. Την παράδοσή μας και τον πολιτισμό μας ζωντανούς, φωτεινούς, λαμπερούς. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Επιστρέφω σύντομα. Στέφανος Κασσελάκης. 26-9-2024».

Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα | Το έθιμο με τα φαναράκια από νεράντζια στο Λεωνίδιο (στη μνήμη της Αγγελικής Χιώτη)
- "Ένα τεράστιο μπράβο στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Τρίπολης, υπερβάλλουν εαυτόν για να είναι η πόλη μας όμορφη και καθαρή"
- Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας
- Έτοιμη και καθαρή η Κανδήλα για τις γιορτές του Πάσχα! (εικόνες)
- Μπάρες πρωτεΐνης ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ
4 σχόλια
-
Άδωνης Πλεύρης κασελακης τι κοινό έχουν;
-
Μεγάλη ιδέα έχεις Κασελακη
Χωρίς να αντιστοιχεί με την αξία σου
Έδειξες τι είσαι αλλά στη μάζα κάτι τσιμπολογας.
Τους είδαμε τους άλλους έλεγαν οι φίλοι σου ας δοκιμάσουμε και το Στέφανο αλλά δεν είχες φίλε μου τις περγαμηνές του αγώνα ούτε της δημοκρατίας ούτε των πραγματικών ιδεωνκαι τη μάζα την εξαπατησεες με τον Τσίπρα δεν ξέρω τι έγινε και σε υποστήριξε και σιώπησε την ώρα που έπρεπε να κραυγασει για τα αφύσικα.
καντε με πρόεδρο ρε παιδιά στηριχτεί με κι ας μηναξιζω ... -
Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Καμία σχέση με Άδωνι και άλλα τροκάνια της πολιτικής.
-
Θα χάσουμε από σπόρο