Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Αντικαταστάθηκαν καθρέφτες οδικής κυκλοφορίας στην πόλη | Δήμος Τρίπολης: “Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών"

Αντικαταστάθηκαν καθρέφτες οδικής κυκλοφορίας στην πόλη | Δήμος Τρίπολης: “Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών"

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση και αντικατάσταση καθρεφτών οδικής κυκλοφορίας σε κομβικά σημεία της πόλης, με στόχο την καλύτερη ορατότητα και την αποφυγή ατυχημάτων. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για τη συνεχή βελτίωση των υποδομών που σχετίζονται με την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και οχημάτων.

Παράλληλα, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση της καθαριότητας και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος της πόλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κοττής Βασίλης με τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν - πέραν των ανωτέρω- και σε εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαριότητας σε δημόσιους χώρους με καθαρισμό πεζοδρομίων, δρόμων και στύλων.

Για τη συντήρηση, όμως, όλων των παρεμβάσεων ζητούμε από τους πολίτες να σέβονται τους κοινόχρηστους χώρους, να μην τοποθετούν κάθε είδους αφίσες – αυτοκόλλητα(ενοικιαστήρια, διαφημιστικά φυλλάδια) σε κολόνες, δέντρα, καθρέφτες οδικής ασφάλειας, σεβόμενοι το περιβάλλον και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε: “ η ασφάλεια, η καθαριότητα και η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι προτεραιότητες για εμάς. Με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις επιδιώκουμε να διατηρήσουμε ένα καθαρό και πολιτισμένο δημόσιο χώρο για εμάς και τους δημότες μας”.

 

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    09:41 όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές τα έκαναν αλλά το λάθος τους είναι πως δεν είχαν την έπαρση που έχει ο μέντορας σου!!!!
    Και κάτι άλλο ρίξε και μια ευχαριστία το γουστάρει αυτή η δημοτική αρχή έχει καιρό να το ακούσει - διαβάσει!!!

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @23:17 Εμένα δεν νομίζω να με ψήφισες, γιατί ούτε υποψήφιος είμαι (ούτε και με ενδιαφέρει να είμαι ποτέ), ούτε και ασχολούμαι με τα δημοτικά σε επίπεδο πολιτικής, εκτός μόνο του ότι ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα όπως όλοι άλλωστε. Αν εσύ θεωρείς ότι μιλάω "εκ των έσω" (και είμαι και "πολύ ενημερωμένος" μάλιστα!) μόνο κα μόνο επειδή θεωρώ ότι και με μικρές παρεμβάσεις που γίνονται (τις βλέπω δεν είναι κάτι κρυφό) αλλάζει μορφή η πόλη μου, τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα. Πολύ μεγάλο όμως.
    @21:28 Μια χαρά είναι η συμπεριφορά μου "λεβεντάκο" μου. Δεν έβρισα, ούτε ειρωνεύτηκα κανέναν, όπως εσύ. Μην μου αγχώνεσαι. Πληρώνω όλες μου τις υποχρεώσεις, είτε είναι δημοτικά τέλη, είτε λογαριασμοί νερού, είτε ρεύματος, είτε οτιδήποτε άλλο και μάλιστα πολύ περισσότερα από σένα. Δεν νομίζω να γράφω κάπου ότι δεν είναι υποχρέωση της κάθε δημοτικής αρχής αυτά που γράφει το άρθρο. Προφανώς και είναι. Δεν μου απαντάς όμως (όπως ούτε και ο 23:17) γιατί δεν τα έκαναν οι προηγούμενοι δήμαρχοι αφού ρείναι αυτονόητα, αλλά τα κάνει μόνο αυτός. Ακόμα περιμένω απάντηση. Όσο για "όλα τα χατίρια" που μου κάνει ο δήμος, αν ήταν έτσι, θα είχε ρίξει άσφαλτο στο δρόμο που περνάει έξω από το σπίτι το δικό μου αλλά και τα υπόλοιπα της γειτονιάς, που εδώ και χρόνια είναι σαν βομαρδισμένο τοπίο και δε μπορεί να περάσει καλά-καλά άνθρωπος. Ο δήμος ούτε με σπούδασε, ούτε με διόρισε, ούτε με πληρώνει, ούτε του χρωστάω, εν αντιθέσει με κάποιους από σας εδώ μέσα που έχουν πιάσει στασίδι και σχολιάζουν νυχθημερόν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    21:28 εσύ λεβεντάκο μου μάλλον δεν πρέπει να πληρώνεις δραχμή εκεί που αναγράφει δημοτικά τέλη γι'αυτό έχεις αυτή τη συμπεριφορά!!
    Ναι υποχρέωση του είναι και αν κάποιοι θέλουν να πουλούν ρουσφέτι το αυτονόητο είναι βαθειά νυχτομένοι.....
    Εσύ καλά κάνεις και επεμβαίνεις γιατί ωσου έχει κάνει όλα τα χατίρια ο δήμος...
    Εμάς δεν έχει φτάσει στην αλλαγή του βρ@,κιο@ ακόμα με το τρύπιο είμαστε!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ πολύ ενημερωμένος είσαι και μάλλον μιλάς εκ των έσω....
    Ασφαλώς και είναι αυτονόητα να γίνουν και επειδή κανείς άλλος δήμαρχος δεν τα είχε κάνει αυτά, όπως λες εσύ, για αυτό σας ψηφίσαμε, γιατί ξέραμε πως θα μας νοικοκυρεψετε.....

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @20:45, 16:27 Καλά κάνουν και τα διαφημίζουν ρε παπαγάλοι και οι δύο για να βλέπουμε όλοι εμείς και να ενημερωνόμαστε για ό,τι καινούργιο γίνεται στην πόλη μας. Αυτό που εσείς ειρωνεύεστε και το θεωρείτε μηδαμινό και αυτονόητο, εγώ το βλέπω για κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στην πόλη, είτε αφορά τους καθρέφτες οδικής κυκλοφορίας, είτε το φρεσκάρισμα των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων, είτε την τοποθέτηση ανθών σε παρτέρια, είτε ακόμα την αλλαγή σε σπασμένες ή φθαρμένες πλάκες. Ποσώς με απασχολεί αν πρόκειται για κάτι που έπρεπε να γίνει έτσι κι αλλιώς. Και τότε για ποιό λόγο κανένας δήμαρχος μέχρι τώρα δεν τα είχε κάνει όλα αυτά τα αυτονόητα, ούτε και τα είχε αλλάξει αφού ήταν υποχρεωμένος να το κάνει; Έχετε απάντηση να δώσετε; Και ποιός σας είπε ότι αυτά είναι έργα που τα βαφτίσατε έτσι; Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας είναι ρε παπαγαλάκια. Μικρές μεν αλλά τουλάχιστον δείχνουν ότι κάτι αλλάζει σ' αυτή τη δύσμοιρη πόλη. Και σταματήστε επιτέλους το πιπίλισμα της καραμέλας περί "αυτονόητων". Εκτός του ότι κούρασε, δεν "πουλάει" πλέον δεν το καταλαβαίνετε;

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο δήμαρχε. Μεγάλα τα έργα σου!!! 2 καθρέφτες εδώ, 3 μέτρα τσιμέντο στο πεζοδρόμιο εκεί. Φτάνει κουραστήκατε. Το επόμενο μεγάλο έργο είναι να κλαδέψετε ένα δέντρο;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Υποχρέωση σας είναι να τα αλλάζετε.
    Χάρη μας κάνετε και το διαφημίζετε?
    Κάτι καλά δεν πάτε εκεί στην Λαγοπατη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο δήμαρχε ομορφαίνεις την πόλη

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...