Menu
RSS
Κυριακή, 30/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλωνατζίδικα | Στις 8.30 το βράδυ η συναυλία με την Άννα - Μαρία Μπιλίδα - Δωρεάν είσοδος για όλους!

Κλωνατζίδικα | Στις 8.30 το βράδυ η συναυλία με την Άννα - Μαρία Μπιλίδα - Δωρεάν είσοδος για όλους!

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα την Πέμπτη 27 Ιουνίου έρχεται στην Τρίπολη στα Κλωνατζίδικα για μια συναυλία αφιερωμένη στη μέρα της μουσικής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής αλλά και την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού, ο Δήμος Τρίπολης προσκαλεί την Άννα-Μαρία Μπιλίδα να γεμίσει με μουσικές τον πιο όμορφο χώρο του κέντρου της πόλης.

Σε ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει κάνει μια επιτυχημένη διαδρομή στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, από έντεχνα τραγούδια αλλά και τραγούδια της ποπ σκηνής, τραγούδια που αγαπάμε, τραγούδια που έχουν μείνει στη μνήμη μας και αξίζουν να ακούγονται. Δίπλα της οι εξαιρετικοί μουσικοί, Ιάσονας Μαυρογεώργος στην κιθάρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Κώστας Κωνσταντίνου στα πλήκτρα και ο Κώστας Κωνσταντινίδης στα κρουστά.

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη και στην Τεγέα, από νεαρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική, με κλασικές σπουδές σε πιάνο και κιθάρα στο Απολλώνειο Ωδείο.

Είναι απόφοιτη με υποτροφία, του Ωδείου Αθηνών, στην Ευρωπαϊκή μουσική και στα παραδοσιακά κρουστά.

Το 2014 διακρίθηκε μέχρι τον προημιτελικό του The Voice και στη συνέχεια, μέχρι το 2016, συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνέχισε κάνοντας μουσικές εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ακολούθησαν επίσης και άλλες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Γιώτα Νέγκα, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Σοφία Βόσσου και η Βίκυ Καρατζόγλου. Το 2016, έγραψε μουσική για την θεατρική παράσταση «Ο κήπος με τα Κυπαρίσσια» που ανέβηκε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Το 2017, διακρίθηκε στον μουσικό διαγωνισμό "Στην Ταράτσα του Φοίβου", φτάνοντας στον τελικό με το τραγούδι της "Ενοχές" το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022. Παράλληλα οι Ενοχές ακούγονται στην καθημερινή σειρά του Mega Tv "Η Γη της Ελιάς". Το 2023 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Εφήμερο» σε μουσική δική της, το οποίο ξεπέρασε τις 700.000 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει το επόμενο Single της.

Η Άννα-Μαρία μας προσκαλεί στον ανοιχτό χώρο, σε αυτές τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές και μας υπόσχεται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης αλλά και των ταξιδιών μας.

Στις 27 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού με την Άννα-Μαρία Μπιλίδα στον υπέροχο χώρο της σκακιέρας, στα Κλωνατζιδικα , εκεί που οι μουσικές και τα τραγούδια θα μας ταξιδεύουν.

Ώρα έναρξης:20:30

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Κωνσταντινίδης: Κρουστα
Κώστας Κωνσταντίνου : πλήκτρα, synths
Ιάσονας Μαυρογιώργος : κιθάρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...