Menu
RSS
Δευτέρα, 01/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το γλέντι του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας - Δείτε εικόνες!

Το γλέντι του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας - Δείτε εικόνες!
Την Παρασκευή 28-6-2024, ο Σύλλογος Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας, διοργάνωσε άλλο ένα γλέντι, αυτή τη φορά στο φιλόξενο χώρο του "Μπακαλόγατου της Ελένης, όπου μεταφέρθηκε εκτάκτως η εκδήλωση (λόγω της πρόβλεψης για υψηλό δείκτη επικινδυνότητας για πρόκληση πυρκαγιάς), αντί του χώρου της Αγίας Σοφίας στη Φτέρη της Μηλιάς Τριπόλεως όπου είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε οι συνάδελφοι και εκτός εργασίας και να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα ωραίες στιγμές!
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν, το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, το Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ευστάθιο Κούλη καθώς τους κ. δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των κοινοτήτων οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
-Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Τρίπολης και όλη την Δημοτική Αρχή για την οικονομική στήριξη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
-Ευχαριστούμε το Μπακαλόγατο της Ελένης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την φιλοξενία της εκδήλωσής μας στο χώρο του.
-Ευχαριστούμε όλες και όλους τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην εκδήλωση.
-Επίσης ευχαριστούμε τους συνεργάτες της εκδήλωσης, τον Χρ.Τσαγκο "Πιάτσα Καλαμάκι" για την επιμέλεια του σέρβις, την εκλεκτή ορχήστρα του Γρηγόρη Παπαντωνη "ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ" και τον Γιώργο Μαρίνη που με τα τραγούδια τους περάσαμε ωραία!!!!!.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...