Menu
RSS
Κυριακή, 30/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιώργος Μποροβήλος: "Ο Αστέρας ψήφισε Μαρινάκη. Θα μπορούσε να είναι και αντίθετα. Πλέον οι εκλογές τελείωσαν. Δεν έχει καμία σημασία"

Γιώργος Μποροβήλος: "Ο Αστέρας ψήφισε Μαρινάκη. Θα μπορούσε να είναι και αντίθετα. Πλέον οι εκλογές τελείωσαν. Δεν έχει καμία σημασία"

Στη νέα προεδρία Βαγγέλη Μαρινάκη, το νέο format του πρωταθλήματος της Super League, τη μεταγραφή Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ζουγλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» επισημαίνοντας την ανάγκη αναβάθμισης του ποδοσφαίρου σ’ όλες του τις βαθμίδες.

 
Για το ότι ο Αστέρας Τρίπολης ψήφισε Μαρινάκη απέναντι στον Αλαφούζο«Ο Αστέρας ψήφισε Μαρινάκη. Θα μπορούσε να είναι και αντίθετα, γιατί ψήφισε Αλαφούζο απέναντι στον Μαρινάκη. Πλέον οι εκλογές τελείωσαν. Δεν έχει καμία σημασία. Κάθε ομάδα έκανε δημοκρατικά την επιλογή της. Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς ίχνος υποτίμησης, βλέπουμε τη Γεωργία στο Euro και όλα τα βαλκάνια και όχι την Εθνική.

Θα έχουμε μια νέα διοίκηση και στην ΕΠΟ. Πρέπει να έχουμε μια καλύτερη Εθνική, ένα καλύτερο πρωτάθλημα και να έχουμε καλύτερους θεσμούς. Ρώτησε κανένας πως ήταν το πρωτάθλημα πιο κάτω και όχι στην κορυφή; Μακριά από τους προβολείς; Όποιος πέφτει από τη Super League πάει στην άβυσσο. Δεν υπάρχει Β’ Εθνική. Πρέπει να τη φτιάξουμε, να πληρώνεται ο κόσμος και να είναι ανταγωνιστική. Αυτά είναι τα θέματά μας όχι ποιος βγήκε πρόεδρος».

Για την παραχώρηση του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ: «Με μεγάλη χαρά τον δώσαμε. Ο Αστέρας έχει πολύ καλές ακαδημίες. Η Εθνική με τον κόουτς Νίκο Παπαδόπουλο, είχε παίκτες που προήρθαν από τις ακαδημίες του Αστέρα. Πολλοί παίκτες προήλθαν από τον Αστέρα».

Για την αλλαγή του format στη Super League«Νομίζω ότι είναι ένα format που βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο όταν παίζεται όμορφα και ανταγωνιστικά. Όχι πονηρά. Να υπάρχει κίνητρο και ανταγωνισμός και όχι αγώνες… σούπα. Δε θέλει να το δει κανείς έτσι. Θέλει να βλέπει παιχνίδια με κίνητρο και όχι άνευ ενδιαφέροντος. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Νίκο Ζουγλή: «Ο Ζουγλής είναι ποδοσφαιριστής πράγματι ανερχόμενος. Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα βλέπουμε, στο μέλλον σας λέω ότι πρόκειται για εξαιρετικό και ταχύτατο ποδοσφαιριστή που πρέπει να… γυαλίσει περισσότερο όμως. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία πώλησης γιατί φέτος πιστεύουμε θα είναι η χρονιά του. Αναμένω η νέα χρονιά να είναι η χρονιά του. Ο Αστέρας έχει αποδείξει ότι δεν είναι εμπόδιο, είναι υπέρ του μέλλοντος του ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια συζήτηση, αλλά δεν μπήκαμε εμείς. Δεν μπήκαμε σε συζήτηση στη λογική ότι ακόμα ο παίκτης πρέπει να αποκτήσει εμπειρίες και του χρόνου να δει το μέλλον του και αυτός και εμείς».

«Νομίζω ότι είναι ένα format που βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο όταν παίζεται όμορφα και ανταγωνιστικά. Όχι πονηρά. Να υπάρχει κίνητρο και ανταγωνισμός και όχι αγώνες… σούπα. Δε θέλει να το δει κανείς έτσι. Θέλει να βλέπει παιχνίδια με κίνητρο και όχι άνευ ενδιαφέροντος. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια».

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 08:33 Σύνδεσμος σχολίου

    19:00 Μην το πολυανοίγετε το στόμα σας εσείς οι Θεσσαλονικείς γιατί μπορεί να σας πέσει το κ@β@ί του Μαρινάκη που το έχετε καραμέλα

  • anonymous
    anonymous Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Και οι Θεσσαλονικείς Μαρινάκη ψηφίσανε 19.00...

  • Dinos4
    Dinos4 Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά που δε θα ψηφιζατε Μαρινακη. Αφού είστε οι φιλλιπινεζες του χοντρού.

  • Thess
    Thess Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μην ανοίξουμε το στόμα μας οι Θεσσαλονικείς.
    Μποροβήλε..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...