Menu
RSS
Σάββατο, 29/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακοίνωσαν το κλείσιμο της 4ης Μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης και τώρα την ενεργοποιούν για να καλύψουν τη ζήτηση σε ρεύμα!

Ανακοίνωσαν το κλείσιμο της 4ης Μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης και τώρα την ενεργοποιούν για να καλύψουν τη ζήτηση σε ρεύμα!
Λόγω της αυξημένης ζήτησης, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, 4 λιγνιτικές Μονάδες υποστηρίζουν την ηλεκτροπαραγωγή σήμερα. Ο λόγος για για τις μονά η Πτολεμαίδα 5, Μελίτη, Αγ. Δημήτριος 3 και Μεγαλόπολη 4.

Ουσιαστικά, χρησιμοποιείται η 4η Μονάδα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, σε αυτή την έκτακτη περίπτωση, την ίδια στιγμή που πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε οτι θα κλείσει στο τέλος του 2024!

Το μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Τάκης Καμπισιούλης αναφέρει ... "Μετά την μίνι ενεργειακή κρίση στα νοτιοδυτικά Βαλκάνια ,ο ΑΔΜΗΕ κατάφερε και μπράβο την εξισορρόπηση του συστήματος .

Η αναγκαιότητα του Λιγνίτη ως το καύσιμο που εγγυάται την ενεργειακή ασφάλεια της Χώρας είναι και πάλι επίκαιρη όσο ποτέ .
Η Διοίκηση που θέλει να αποσύρει τις λιγνιτικές μονάδες και η Κυβέρνηση που πρέπει να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια ,πρέπει να αλλάξουν σκέψεις και κατεύθυνση όσο το δυνατό γρηγορότερα
Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο έπακρον και κατάφεραν να βάλουν ξανά τη μονάδα 4 σε λειτουργία μετά από 6 μήνες."

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σουργελα αν η Γερμανία είχε λιγνίτη θα τον χρησιμοποιούσε για πάντα. Τώρα εδώ τα πουλημένα τομάρια τον απαξιωσαν και εκτίναξαν το κόστος της ενέργειας. Πράσινη ανάπτυξη και πρασινα π........ια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΨΡΜ;

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήξαμε στις ανακοινώσεις,λέω!

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εξυπνάδα των αρίστων.......ξεχειλίζει από το μυαλό ή νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο; το μήνυμα από τις ευρωεκλογές δεν το έλαβαν οι άριστοι?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα κομματόσκυλα την γλύτωσαν για λίγο

  • Κώστας.
    Κώστας. Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί θα γίνουν τά χίλια άτομα που διόρισε η ΝΔ σε ένα βράδυ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...