Menu
RSS
Τρίτη, 02/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Dance Point ετοιμάζει δύο παραστάσεις με παραμύθια που θα αφήσουν θετικό αποτύπωμα σε μικρούς και μεγάλους!

Το Dance Point ετοιμάζει δύο παραστάσεις με παραμύθια που θα αφήσουν θετικό αποτύπωμα σε μικρούς και μεγάλους!

To Dance Point και η Δέσποινα Μπαμπά και φέτος το καλοκαίρι είναι πανέτοιμοι να παρουσιάσουν δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους! Πιο συγκεκριμένα,  το Dance Point ετοιμάζει δύο παραστάσεις με παραμύθια για μικρούς και μεγάλους!

 

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Άλσος Αγίου Γεωργίου θα παρουσιάσει το παραμύθι «Ο Γαργαληστής» του Δημήτρη Μπασλάμ και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.30 μ.μ. στα Κλωνατζίδικα (Σκακιέρα) θα παρουσιάσει το βραβευμένο παραμύθι «Η Θυμωμένη Μπετονιέρα» όπου και θα αφηγηθεί ο ίδιος ο συγγραφέας Δημήτρης Μπασλάμ με συνοδεία της  κιθάρας του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

ogargalistis

Το Dance Point λειτουργεί από το 2010 και παρέχει μαθήματα χορού για όλες τις ηλικίες. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν μπαλέτο, σύγχρονο χορό, hip hop, commercial, latin και contakids για γονείς και παιδιά. Έχει οργανώσει πολλές θεματικές παραστάσεις με συμμετοχές των παιδιών της σχολής.

ithimomenompetoniera

 

Τα τελευταία τρία χρόνια, συνεργάζεστε με δασκάλους από τη σχολή "Just Dance Καλαμάτας".  Ένας από τους δασκάλους είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος (επίσης γνωστός ως Mr. Dem), ο οποίος έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον χώρο του hip hop και commercial χορού, καθώς και ο Άκης Λέλος που διδάσκει λατινικούς χορούς.

 

Το μπαλέτο είναι διαθέσιμο για παιδιά από 3,5 ετών και η hip hop και η λατινική χορευτική τάξη είναι ανοικτή για παιδιά από 6 ετών και άνω.

 

Για περισσότερες πληροφορίες φωτογραφικό υλικό από τις παραστάσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα dancepointstudio.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...