Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πατέρας Καλλιάνου | Η καταγγελία για «φακελάκι» και η αντίδραση του γιατρού

Πατέρας Καλλιάνου | Η καταγγελία για «φακελάκι» και η αντίδραση του γιατρού

Τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν» και τις συνθήκες νοσηλείας του συζύγου της καταγγέλλουν τόσο η μητέρα και ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου όσο και ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος λέγοντας μάλιστα πως έδωσαν «φακελάκι» στον γιατρό ο οποίος, όπως λένε, «το πήρε ευχαρίστως».

Η μητέρα του κ. Καλλιάνου ανέφερε πως έδωσε το ποσό των 500 ευρώ στον θεράποντα ιατρό του συζύγου της, κάτι που όπως είπε ο γιος της Χρήστος Καλλιάνος δεν το ζήτησε ο γιατρός, αλλά η μητέρα του το έδωσε ως «ευχαριστώ».

«Πήρε το φάκελο με τα χρήματα, για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τελικά τον πέθανε», τόνισε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα χρηματικό ποσό στον θεράποντα γιατρό, σαν δώρο», είπε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο μετεωρολόγος.

Αποκάλυψε δε πως έστειλε μήνυμα στον γιατρό και του ζήτησε να δώσει πίσω στη μητέρα του τα χρήματα, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, με τον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής να του απαντά: «ντροπή σου!».

Αρνείται την κατηγορία ο αγγειοχειρούργος – «Θα προσφύγω στην δικαιοσύνη»

Την ίδια ώρα, ο αγγειοχειρούργος αρνείται πως πήρε «φακελάκι» από την οικογένεια Καλλιάνου και με ανακοίνωση των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη δήλωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραια -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς. Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

Κούγιας: «Απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του Καλλιάνου εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στις απειλές για μηνύσεις εις βάρος του βουλευτή από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν».

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Διάβασα και άκουσα ότι οι ιατροί του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν.

​Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο.

​Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως».

Κυβερνητικά στελέχη: «Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος του Γ. Καλλιάνου αλλά τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στο προσωπικό του ΕΣΥ»

«Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την απώλεια του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου» αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη και προσθέτουν ότι ο Υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες. Στη συνέχεια αναφέρουν «τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στους γιατρούς και συνολικά το προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν».

Σημειώνεται ότι ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου διέταξε ο διοικητής του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Σήμερα η κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου – «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης»

Το μήνυμα πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια» στέλνει ο Γιάννης Καλλιάνος μέσω μίας βαθιάς συγκινητικής ανάρτησης ανήμερα της κηδείας του πατέρα του.

«Να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειάς μου», αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ έχει ως εξής:

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου:

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.
Αιωνία του η μνήμη».

zougla.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...