Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε με το Fuego στην έναρξη του Α’ ημιτελικού

Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε με το Fuego στην έναρξη του Α’ ημιτελικού

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τον Α’ ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού κι όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε για τρίτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena και παρουσίασε το «Fuego», που έχει γράψει ιστορία στον μουσικό διαγωνισμό, μέσα από μία ακόμα πιο χορευτική διασκευή και μία «εκρηκτική» χορογραφία, που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Η εκρηκτική pop star «μάγεψε» ξανά την Ευρώπη με την άρτια performance της, καθώς και με την εμφάνισή της που παρέπεμπε σε Αμαζόνα.

 

Η δημιουργία που φόρεσε ήταν Celia Kritharioti Haute Couture, σε αποχρώσεις του χρυσού, με το styling, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της να ενισχύουν την oriental αίσθηση που είχε η διασκευή του «Fuego».

 

Στο opening act συμμετείχαν επίσης, η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011, καθώς και 24 χορευτές.

 
 

Μετά την επιστροφή της από τη Σουηδία, η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το νέο της hit, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και θα μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκινά στις 26 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη.

 

Δες εδώ όλη την εμφάνιση

ΠΗΓΗ 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Reuters

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    22:11 Ζητάω συγνώμη όταν έχω άδικο. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν μου αρέσει και είπα απλώς την γνώμη μου, με άκομψο τρόπο ίσως, αλλά εξέφρασα μιαν αλήθεια. Και βέβαια δεν μου φταίει σε τίποτα η κοπέλα επειδή εγώ δεν ακολούθησα αυτό που με προόριζε η ζωή και η κλίση μου. Δεν ρίχνω ποτέ ευθύνες στους άλλους, μόνο στον εαυτό μου. Όλα έχουν μια αιτία, με την ωριμότητα που έχω τώρα ξέρω πως δεν φταίνε οι γονείς μου που με εμπόδισαν τότε, αλλά οι δικές μου φοβίες και η έλλειψη δύναμης και θάρρους για να προχωρήσω. Κλείνω την ... επικοινωνία μας που ομολογουμένως κράτησε πολύ, αναφέροντας και τον Πασχάλη που ξέχασα από την κριτική επιτροπή κι ακόμα πως είχα πει τραγούδια της Βίκυ Λέανδρος που θαύμαζα από παιδί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    18+36 αννα εκανες ενα ατυχες πρωτο σχολιο και προκαλεσες βγαζοντας πικρια σε καποια που δεν σου φταιει για την πορεια που πηρε η ζωη σου ζητα ενα συγνωμη και ασε τα υπολοιπα γορτυνιακα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    18:36 Λοιπόν να σας αποκαλύψω, (αν και δεν είναι τόσο συνετό να δίνω στοιχεία στο διαδίκτυο), πως ο "διαγωνισμός της Κολοπετινίτσας" που έλαβα μέρος στα νιάτα μου, ήταν ένας διαγωνισμός τραγουδιού που είχε προκηρύξει νεανικό περιοδικό της εποχής. Δείτε την κριτική επιτροπή που με επέλεξε στην 5άδα : Κώστας Τουρνάς, Δάκης, Ελπίδα, Κώστας Καράλης, Άννα Βίσση, Μπέσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Μαριάννα Τόλη, Αλέξια, Πωλίνα και δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν και κάποιοι άλλοι ακόμα. Ανέφερα πως δεν συνέχισα για οικογενειακούς λόγους, αλλά με τη θέση που πήρα είχα εξασφαλίσει μουσικές σπουδές με 50% έκπτωση στην μουσική σχολή του μεγάλου Κώστα Κλάββα. Έπρεπε όμως να πάω στην Αθήνα, κάτι όμως που οι γονείς μου δεν μου επέτρεπαν στα 17 μου χρόνια. Επίσης είχα καταπληκτική εμφάνιση, (αυτό φόβιζε πολύ τους γονείς μου), που ήταν φυσική και δεν είχε πειραχτεί με πλαστικές, όπως οι σημερινές κυρίες και εν προκειμένω και η κυρία Φουρέιρα. Δεν το κατηγορώ αυτό, ο καθείς μπορεί να κάνει ότι θέλει με τον εαυτό του, φτάνει να μην φτάνει την υπερβολή. Όσον αφορά τις τραγουδιστικές ικανότητες της κ. Φουρέιρα, εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιούν και δεν υπήρξε ποτέ ευσεβής πόθος μου. Τα πρότυπά μου ήταν η Τζένη Βάνου, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι ως ειδικός που είστε, πως η κυρία Φουρέιρα δεν θα τις αγγίξει όσες ασκήσεις κι αν κάνει για βελτίωση κι όσο κι αν είναι στρατιωτάκι στη δουλειά της. Με όσα είπα δεν θέλω να αποδείξω τίποτα ειδικά σε αγνώστους, μου αρκεί που την αλήθεια μου την γνωρίζει πρώτα ο Θεός και μετά οι δικοί μου άνθρωποι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τσακωθούμε τώρα για την.. Φουροτέτοια...ρε πάτε καλά?Δεν έχετε καμμιά δουλειά να κάνετε?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    19:03 μα η κυρα αννα κοροδεψε πρωτα την φουρειρα κανωντας ιρωνικοτατο σχολιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυρία Άννα συγνώμη γι' αυτό που θα σας πω, αλλά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ο τύπος που γελάει μαζί σας είναι και Γορτύνιος και βλαξ. Μην ασχολείστε άλλο μαζί του, κανείς δεν βρίσκει άκρη με τους κομπλεξικούς που κοροϊδεύουν τους πάντες πριν προλάβουν να τους κοροϊδέψουν. Έτσι λειτουργούν τα κόμπλεξ, δεν το ξέρετε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    13:02 Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλαβαίνεις εσύ περισσότερο από φωνές απ' ό,τι εγώ που είμαι μουσικός, παίζω 5 όργανα και διδάσκω ορθοφωνία. Προφανώς και ήταν ειρωνικό το σχόλιό μου, γιατί όλα τα χρόνια ενασχόλησής μου με τη μουσική, έχουν δει πολλά τα μάτια μου κι έχουν ακούσει πολύ περισσότερα τα αυτιά μου. Η Φουρέιρα λοιπόν, μιας και είναι ο ευσεβής πόθος σου απ' ό,τι καταλαβαίνω, έχει εκτός από καταπληκτική εμφάνιση (που φαίνεται άλλωστε) και μια εξίσου καταπληκτική φωνή. Επειδή τυχαίνει να τη γνωρίζω και προσωπικά κιόλας, είναι στρατιώτης στη δουλειά της και κάνει συνέχεια ασκήσεις για να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο η φωνή της και να είναι όπως λέμε εμείς "ζεστή" και "έτοιμη" ανά πάσα στιγμή. Για να φτάσεις να ειρωνευτείς λέγοντας "κι από φωνή κορμάρα" για κάποιον ή κάποια, πρέπει να φας πολλά καρβέλια κυρία μου και να έχεις όλες εκείνες τις γνώσεις και την εμπειρία να το κάνεις, που δεν διαθέτεις εν προκειμένω ούτε το ένα, ούτε και το άλλο. Εκτός κι αν θεωρείς ότι επειδή στα 17 σου είχες πάει σε κάποιο διαγωνισμό της Κολοπετινίτσας με άλλους 2000 συμμετέχοντες και ήσουν στην 5άδα, ξέρεις τα πάντα περί μουσικής, φωνητικής κλπ. και νομιμοποιείσαι κιόλας να έχεις άποψη για τον αν κάποιος έχει "από φωνή φωνάρα" και όχι "από φωνή κορμάρα"

  • Άννα
    Άννα Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    15:41 Συνήθως είμαι πολύ ευγενική με τους ανθρώπους, αλλά στην δική σου περίπτωση θα κάνω μια εξαίρεση. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    23:14 Χαραμισμένο ταλέντο τραγουδίστριας και μοντελου η Άννα δε την φτανουμε ουτε στο δαχτυλακι της την κυρια χχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ
    Άννα ο διαγωνισμός με τις 2000 συμετοχές ήταν κάτι τύπου σαν το καλυτερο μουστακι της γορτυνιας που κανουνε;

  • Άννα
    Άννα Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    23:14 Χα, χα, χα! (με έκανες και γέλασα). Αν δεν εμπεριείχε ειρωνεία το σχόλιό σου θα έλεγα πως πολύ σωστά τα φαντάστηκες. Τώρα αυτά που θα πω στη συνέχεια, σε ποιον να τα πω και ποιος θα με πιστέψει; Επειδή όμως χτύπησες "νεύρο", θα σου πω ότι σε ηλικία 17 ετών είχα λάβει μέρος σε διαγωνισμό και από τις 2.000 συμμετοχές, είχα βγει στις 5 καλύτερες φωνές και εμείς οι 5 έπρεπε να διαγωνιστούμε μεταξύ μας για να αναδειχθεί η καλύτερη φωνή. Οι γονείς μου όμως που ήταν συντηρητικοί με εμπόδισαν να παραστώ στον τελικό και μου έκοψαν τα φτερά. Όσο για την εμφάνιση άστο. Αν μπορούσες να δεις φωτογραφίες μου όταν ήμουν 20 χρονών, θα έμενες σέκος όπως όλοι όσοι τις έχουν δει. Τι να κάνουμε όμως, περνούν τα χρόνια, τώρα είμαι 50 και κάτι. Όσο για την πλαστική Φουρέιρα άστο. Αυτοί που καταλαβαίνουν από φωνές, γελάνε. Οι υπόλοιποι ... φάτε μάτια ψάρια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    20:39 Φαντάζομαι ότι εσύ θα έχεις πολύ καλύτερη φωνή και χαραμίζεσαι. Μην πω και για την εμφάνιση

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποθεώθηκε η "κι από φωνή κορμάρα"! Τελικά αυτούς μας προβάλλουν, τους ατάλαντους. Αν η Δήμητρα Γαλάνη ξεκινούσε την καριέρα της σήμερα, δεν θα είχε καμία μα καμία τύχη, γιατί στην γελοία εποχή μας ο πολιτισμός, η παιδεία, η ποιότητα, οι εξαιρετικές φωνές και ερμηνείες στο τραγούδι δεν μετράνε, πέραση έχουν μόνο οι μπάνικες ξεβράκωτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...