Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι υποψήφιοι Ερωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννακά και Φαραντούρης επισκέφθηκαν την Τρίπολη (vd)

Οι υποψήφιοι Ερωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννακά και Φαραντούρης επισκέφθηκαν την Τρίπολη (vd)
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κα Κατερίνα Γιαννακά  (με καταγωγή από τη Γορτυνία), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτρια Συντονίστρια στο Τμήμα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επισκέφθηκε τις Άγιες αυτές Ημέρες της Μ.Εβδομάδας, την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Ζυγοβίστι Γορτυνίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 30 Απριλίου, μαζί με τον κο Νικόλα Φαραντούρη, καθηγητή του Ευρωπαϊκού Δικαίου, Σύμβουλο Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιο ευρωβουλευτή, επισκέφθηκαν την Αρκαδική πρωτεύουσα, την Τρίπολη, και πραγματοποίησαν συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον Αναπληρωτή Διοικητή και την Πρόεδρο των εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.
Μετά το πέρας της συνάντησης, τόσο η κα Κατερίνα Γιαννακά όσο και ο κος Νικόλας Φαραντούρης, μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ για τις προτεραιότητές τους όσον αφορά την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωκοινοβούλιο αλλά τοποθετήθηκαν και σε θέματα που αφορούν το δημογραφικό, την ακρίβεια, τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και ενεργειακής κρίσης, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της Περιφέρειας, το διακύβευμα των Ευροεκλογών και το φαινόμενο της αποχής αλλά και την λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας μετά και την επίσκεψή τους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και εξέφρασαν τις ενστάσεις και τις διαφωνίες τους καταγγέλοντας την κυβερνητική πολιτική.
"Η Υγεία απαξιώνεται σιγά σιγά και τείνει να καταργηθεί από δημόσιο αγαθό" υποστήριξε η κα Γιαννακά με αφορμή  την επίσκεψή της στο Παναρκαδικό και επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως προτεραιότητα τα δημόσια αγαθά να διατηρηθούν όσο καλύτερα γίνεται και γι αυτό -όπως είπε- η βαρύτητα στην στελέχωση των Νοσοκομείων είναι απαραίτητη ενώ όσον αφορά  τις Ερωεκλογές κάλεσε την νέα γενιά -που απαξιώνει τις πολιτικές και θεωρεί την αποχή ψήφο διαμαρτυρίας- να πάρει τη ζωή της στα χέρια της καθώς -όπως χαρακτηριστικά τόνισε- "Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε τις ζωές μας με ψήφους διαμαρτυρίας".
"Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρωκάλπη μπορούμε να δεσμευτούμε απέναντι στους πολίτες της Αρκαδίας ότι θα δώσουμε τη μάχη και θα είναι νικηφόρα για περισσότερες δουλειές, για χαμηλότερο κόστος ζωής και για πιο ανεκτή καθημερινότητα. Δεν μας ενδιαφέρει ο κάτοικος της Περιφέρειας, ο Έλληνας και η Ελληνίδα να επιβιώνει, μας ενδιαφέρει να ευημερεί. Δεν θέλουμε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να μαραίνεται και να απαξιώνεται. Θέλουμε να στελεχωθεί χωρίς απογευματινά ιατρεία που απλώς θα αποτελούν άλλοθι για την εγκατάλειψη του ΕΣΥ" τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κος Φαραντούρης.
Οι δύο υποψήφιοι Ερωβουλευτές περιοδεύσαν στην πόλη ενώ τις επόμενες μέρες η Κατερίνα Γιαννακά θα συναντηθεί με φορείς και πολίτες της Γορτυνίας. Η Κατερίνα Γιαννακά είναι μόνιμη κάτοικος στην Ερμούπολη Σύρου, όπου δραστηριοποιείται πολιτικά και εκλέχτηκε στις προκριματικές εκλογές να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

www.drt915.gr 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    2 και ο κούκος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φαραντούρης εξαιρετικά καταρτισμένος στο αντικείμενό του, έχει τύχει πολλές φορές να τον παρακολουθήσω στα ΜΜΕ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...