Menu
RSS
Δευτέρα, 28/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Στη Μεγαλόπολη θα γίνει το σκουπιδοεργοστάσιο της Πελοποννήσου;

Στη Μεγαλόπολη θα γίνει το σκουπιδοεργοστάσιο της Πελοποννήσου;

Η ιστοσελίδα kafeneio.megalopolis.gr αναφέρει ότι «το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων έρχεται τελικά στην Μεγαλόπολη. Για την ακρίβεια ο χώρος που θα γίνει η κατασκευή του είναι στο Τ.Δ. Γέφυρας».

Και προσθέτει: «Η εταιρία ΤΕΡΝΑ εδώ και πολύ καιρό έχει κάνει τις κινήσεις της και αφού εξέτασε πολλές περιοχές στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης κατέληξε σε αγορά μεγάλης έκτασης στην Γέφυρα.

Μάλιστα εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν επαφές με κατοίκους και ενδεχομένως τον Σύλλογο η κάποια επιτροπή κατοίκων , στους οποίους έγινε ενημέρωση για το τι ακριβώς θα κατασκευαστεί , προβλήθηκε και βίντεο και αφού δόθηκαν οι εγγυήσεις που ζητούσαν οι κάτοικοι , τελικά αγοράστηκε η απαιτούμενη έκταση.

4.000 με 5.000 ευρώ το στρέμμα έφτασε η τιμή, επίσης υπάρχει συμφωνία για να γίνει πρόσληψη στο εργοστάσιο ενός ατόμου από κάθε οικογένεια αλλά και η καταβολή ενός σεβαστού χρηματικού ποσού στο χωριό από την ΤΕΡΝΑ.

Οι ενστάσεις που είχαν οι κάτοικοι της Γέφυρας είχαν να κάνουν με το να θα θάβονται σκουπίδια η αν θα αποθηκεύονται στον συγκεκριμένο χώρο και οι διαβεβαιώσεις που πήραν είναι ότι αυτές οι 2 δράσεις θα γίνονται στον άλλον χώρο της περιοχής Καλλιρρόης στην Μεσσηνία. Στην Γέφυρα θα υπάρχουν μόνο οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου επεξεργασίας.

Όλα λοιπόν έχουν τελειώσει και είναι οριστικά. Και το εργοστάσιο έρχεται στην Μεγαλόπολη.»

Άραγε ποια θα είναι η αντίδραση της ΤΕΡΝΑ σε αυτή το ρεπορτάζ; Θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει αυτέ στις πληροφορίες;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...