Menu
RSS
Σάββατο, 26/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη!

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε: «Για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον ASTERAS AKTOR, που θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (27/10) στις 17:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοί μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 και μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους πατώντας εδώ. Η τιμή τους είναι 20 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τρίτη (22/10) στις 11:00.
 

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr».

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @16.49 Ο Αστέρας είτε βάλει μέσα τον ξυλοκόπο, είτε τον κηπουρό, είτε τον πλακά, είτε τον υδραυλικό, το λούτσο δεν τον γλιτώνει. Μιλάμε για λούτσο από δω μέχρι το φεγγάρι. Θα κάνει κανα μήνα να φύγει το τσούξιμο. Νιάου νιάου γατούλες. Είσαστε έτοιμες να νιαουρίσετε από τις κερκίδες; Δεν θα ακούγονται έτσι κι αλλιώς οι κοριτσίστικες φωνούλες σας γιατί θα σείεται το γήπεδο από τις φωνές των φιλοξενούμενων

  • τριπολη
    τριπολη Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΑΣΤΈΡΑς ας βάλλει μέσα την κυριακή τον ούγγρο ξυλοκόπο- το "μεγάλο ταλέντο" να τους πάρει τα ποδια μπας και φάει λιγότερα γκόλ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Βούρτσα με λειρί ολέ ολέ, βούρτσα με λειρί όλέ ολέ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...