Menu
RSS
Δευτέρα, 28/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παγκράτιο | Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Κωνσταντίνα Καζά των Αετών Γορτυνίας!

Παγκράτιο | Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Κωνσταντίνα Καζά των Αετών Γορτυνίας!
Επέστρεψε σήμερα από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας η αθλήτρια του συλλόγουΚαζά Κωνσταντίνα.
Μετά απο την διάκρισή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την παραμονή της στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 10ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος ? που πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα.
Η αθλήτριά μας αγωνίστηκε στο Κάτω Παγκράτιο στην κατηγορία 15-17, +70 και μετά από συνεχόμενες νίκες κατάφερε να κατακτήσει την Πρώτη Θέσηκαι να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!
Όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής μας κ.Δημήτρης Κανελλόπουλος ήταν δίπλα της τόσο μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του όσο και στηρίζοντας την ψυχολογικά.
Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ και τους προπονητές του κ.Κάτια Κανελλοπούλου και κ.Μιχάλη Μπέκα που φιλοξένησαν την αθλήτρια μας για τις επιπλέον προπονήσεις της και τους συγχαίρουμε για την επιτυχία του αθλητή τους Αποστολη Φαρμακη που στο ίδιο πρωτάθλημα κατέκτησε και αυτός την πρώτη θέση.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κ.Ιωάννη Φελούρη και την κ.Χριστίνα Παπαχριστοφόρου από τον αθλητικο σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Νικοκλής για την όλη στήριξη και φιλοξενία και ένα μεγάλο μπράβο για τις επιτυχίες των αθλητών τους.
Κωνσταντίνα μας, μας έκανες περήφανους. Συγχαρητήρια.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...