Menu
RSS
Σάββατο, 26/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Απορρίφθηκε η ένσταση Αγγελάκου κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τις ανεμογεννήτριες

Απορρίφθηκε η ένσταση Αγγελάκου κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τις ανεμογεννήτριες

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Αγγελάκος, για την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με έργο ΑΠΕ (ανεμογεννήτριες) στην περιοχή.

Το θέμα σήκωσε ξανά μεγάλη συζήτηση και ένταση στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (23/10/2024).

Ο Ηλίας Αγγελάκος είπε: «Είχατε συνάψει τα διπλά πρακτικά και εσείς κύριε Δήμαρχε είπατε ότι δεν ξέρω να διαβάζω. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης αναφέρει ότι δεν αιτιολογείται η ανάρτηση δύο αποσπασμάτων πρακτικών στην Διαύγεια. Να ζητήσετε συγνώμη διότι δεν επιτρέπονται διπλά πρακτικά. Για την απόφαση όνειδος του δημοτικού συμβουλίου, η προσφυγή απορρίφθηκε διότι δεν βρίσκεται σε καθεστώς εκτελεστότητας».

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «Δεν προβλέπεται από πουθενά γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου για τις ανεμογεννήτριες. Δεν λαμβάνετε υπόψην πουθενά. Η ένσταση σας ακυρώθηκε, διότι ήταν άσχετη, δεν είχε νομική βάση. Εμείς λειτουργούμε με νομιμότητα. Σας είχε πει ο επικεφαλής σας ότι πολλές φορές αναρτάται αρχικά η περίληψη και στη συνέχεια το σύνολο του πρακτικού. Σας δείχνω απόφαση επί Δημαρχίας κ. Σμυρνιώτη το 2013 με δύο πρακτικά, την περίληψη και το σύνολο. Είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται σε απόφαση που είναι εκτελεστέα. Το δημοτικό συμβούλιο δεν θα πέσει σε αυτό το επίπεδο, να διαβάζουμε μισά πράγματα. Είπατε ψέματα στην ένσταση, δεν έχει υπογράψει τη μελέτη ο κ. Κατσαφάνας. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Κατσαφάνα, θα του έκανα μήνυση.»

«Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε το 2013. Αυτό που κάνατε δεν συμβαδίζει με κάποιον νόμο. Η εμπειρία σας είναι μια συσσώρευση λαθών» είπε ο κ. Αγγελάκος.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «ο κ. Τζιούμης πήρε μια απόφαση που δεν χρειαζόταν και το συγκρίνει με δύο αποφάσεις του 2013. Είναι περίληψη απόφασης και ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απόφασης.»

Ο Κώστας Κατσαφάνας είπε ότι «Η καταγγελία του κ. Αγγελάκου έλεγε αρχικά ότι υπέγραψα τη μελέτη και τώρα λέει ότι είμαι συνυπογράφων. Εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα μια νοολογία του κράτους. Μετά από 32 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν μπαίνω στη διαδικασία να μηνύσω κανέναν».

3 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 01:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΚΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Παγωτακι Σμυρνιωτάκια ! Ταυτιστείτε με τον Αγγελάκο να γίνεστε νούμερα. Ένας σοβαρός δεν υπάρχει σε αυτή την παράταξη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού δεν χρειαζόταν απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τις ανεμογεννήτριες τοτε κ.δημαρχε γιατί ήρθε στο συμβούλιο ;μήπως για να φανεί ποσό καλά παιδια είστε σε κάποια συμφέροντα; Άξιος ο μισθός σας!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...