Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κώστας Τζιούμης: "Μετά από 21 χρόνια, είμαστε η δημοτική αρχή που προχωρά στη διάνοιξη του δρόμου προς το Πανεπιστήμιο"!

Κώστας Τζιούμης: "Μετά από 21 χρόνια, είμαστε η δημοτική αρχή που προχωρά στη διάνοιξη του δρόμου προς το Πανεπιστήμιο"!

Για την εξέλιξη που αφορά το ζήτημα της διάνοιξης του δρόμου προς το Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη έθεσε ερώτημα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τρίπολης, Βαγγέλης Γούργαρης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για το θέμα αυτό απάντησε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο οποίος επισήμανε ότι «το πρόβλημα του δρόμου που είναι σοβαρό και δεν περιποιεί τιμή για την πόλη μας, υφίσταται από το 2002. Μέχρι τη δική μας θητεία, ο Δήμος Τρίπολης δεν είχε κάνει κάτι.

Είμαστε υπερήφανοι διότι από την πρώτη μέρη της θητείας μας, ξεκινήσαμε ενέργειες. Ο δρόμος για να διανοιχτεί χρειάζεται απαλλοτριώσεις. Κάναμε μελέτη που προβλέπει δρόμο 14 μέτρων, με δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, με ποδηλατοδρόμο, πεζοδρόμο και φωτισμό.

Υποβάλλαμε αίτημα για τιμή μονάδας στο δικαστήριο το Νοέμβριο του 2021. Μας έδωσε δικάσιμο 19 Σεπτέμβριου του 2022. Βγήκε η απόφαση στο τέλος Νοεμβρίου του 2022. Είναι χρόνος ρεκόρ για μια απόφαση σε διοικητικό δικαστήριο.

Προσδιορίστηκε η τιμή μονάδας και με την έγκριση του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη, στο επόμενο συμβούλιο θα έρθει η απόφαση που ανοίγει το δρόμο μετά από 21 χρόνια. Είμαστε πολύ περήφανοι ως δημοτική αρχή.»


2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημαρχαρα σταματά λίγο,λυπήσου το μέτωπο,τους έχεις παραλαγιασει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους ένας δήμαρχος που λύνει σιγά-σιγά όλα τα σοβαρά προβλήματα της πόλης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...