Εγκλωβίστηκε τουριστικό πούλμαν με 70 μαθητές στα Λαγκάδια (vd)

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στα Λαγκάδια, όταν διώροφο τουριστικό πούλμαν που μετέφερε περίπου 70 μαθητές επιχείρησε να προσεγγίσει το χωριό, όπως μεταδίδει η σελιδα "Λαγκαδινά Νέα".
Ειδικότερα, αναφέρεται ότι: "Το λεωφορείο, έστριψε αριστερά , λόγω της συνεχιζόμενης – και ανεπίτρεπτης – διακοπής κυκλοφορίας στον κεντρικό δρόμο από πτώση βράχων, οδηγήθηκε προς την κατηφορική οδό στη θέση Μπούφη.
Εκεί, εγκλωβίστηκε σε επικίνδυνη στροφή, με αποτέλεσμα να τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μαθητών. Τα παιδιά αναγκάστηκαν να κατέβουν από το όχημα και να φτάσουν στο χωριό με τα πόδια, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ωστόσο το πούλμαν παραμένει έως αυτή την ώρα ακινητοποιημένο , σε ένα εξαιρετικά επισφαλές σημείο.
Είναι αδιανόητο, εν έτει 2025, να παραμένει επί μέρες κλειστός ένας τόσο κρίσιμος οδικός άξονας, χωρίς καμία ουσιαστική μέριμνα για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών. Πόσο ακόμη πρέπει να περιμένουμε για να αποκατασταθεί η πρόσβαση; Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα για να κινητοποιηθεί κάποιος;"
Γύρω στις 10.00 απεγκλωβίστηκε το πούλμαν με λίγες ζημιές.
Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, "το πούλμαν έρχόταν απο Δημητσάνα , στην διασταύρωση με την Καρκαλού που έστριψε αριστερά για Λαγκάδια , (είχε προορισμό την Ζάκυνθο ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟ !!!!, η πινακίδα βρίσκεται 300 μέτρα πιο πάνω και την βλέπουν οι διερχόμενοι απο Τρίπολη".
Σχετικά Άρθρα
- Εγκλωβισμός λεωφορείου με μαθητές στα Λαγκάδια | "Η σήμανση είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου"
- Πάσχα στο Λεωνίδιο | Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων!
- Παιδικό | Πρωταθλητής στα πέναλτι ο ΑΣ Λεωνιδίου
- Σεισμός 3.5 Ρίχτερ με επίκεντρο τα Λαγκάδια
- Ο Ερμής Μελιγούς σήκωσε την ... κούπα του πρωταθλητή! (vd)
2 σχόλια
-
Ένας χριστιανός δεν βρέθηκε να πει του ανθρώπου ότι από εκεί που πάει δεν βγαίνει? ολόκληρα τα λαγκάδια πέρασε δεν τον είδε κανένας?
-
Μη χειρότερα θα θρηνήσουμε θύματα οποίος μηχανικός παραλαβή την εργασία που έγινε εκεί πρέπει να έχει συνέπειες φτάνει πια με το φαγοπότι σε βάρος του πολίτη .να καλέσουν ένα μηχανικό και μια σοβαρή στεριά για να λύσουν το πρόβλημα και αν θέλουν να δώσουν στους κολλητούς να τα δώσουν ξέρουν