Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε ο Δήμος Γορτυνίας!

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Παπαευσταθιου υπέγραψε την απόφαση για την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, όπως κάνει γνωστό σήμερα το "Καλημέρα Αρκαδία".
Η κήρυξη έγινε για την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την εκδήλωση εκτεταμένων κατολισθήσεων τα οποία εκδηλώθηκαν στις 29.03.2025 και στις 05.04.2025 στην παραπάνω περιοχή.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έναν (1) μήνα, ήτοι έως και 29 Απριλίου 2025.
Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Σχετικά Άρθρα
- Παράλιο Άστρος - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην 2025 | Χρυσά μετάλλια για Παπαμιχαήλ, Αλικανιώτη και Σάλτη
- Εργαστήριο με Τσακώνικα Υφαντά τη Μεγάλη Εβδομάδα στον Τυρό!
- Σχεδιάζουν εγκατάσταση για επικίνδυνα απόβλητα στα Παραδείσια Μεγαλόπολης - Ομόφωνο "όχι" από το δημοτικό συμβούλιο!
- Συνάντηση Επιταφίων στην Τρίπολη | Το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής που όλοι πρέπει να ζήσουν! (vd)
- Στην Τρίπολη και φέτος εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (εικόνες)
3 σχόλια
-
Θα πέσει φαγοπότι στην υγεία του βράχου
-
23.10 Τι λες ρε βλαμμένε και βαμμένε; Ποιό φως είδατε, ποιός άνθρωπος και ποιό πήρε προσωπικά; Ούτε σε 10 χρόνια δεν θα τελειώσει αυτό το κομμάτι του δρόμου. Παρεπμοπτόντως κάτι τέτοια σούργελα σαν και σένα ψηφίζουν αυτό το παλιόπραμα που είναι πάνω απ' όλα "άνθρωπος" και μας έχει πηδ@@@ εδώ και 6 χρόνια. Άσε το δούλεμα ψιλογαζί
-
ΕΙΔΩΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ Ο κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ