Menu
RSS
Δευτέρα, 07/04/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάθης Κούλης: "Αν χρειαστεί θα βγάλουμε δίσκο στις εκκλησίες, για να βοηθήσουμε το κράτος να φτιάξει την παράκαμψη Λαγκαδίων"! (vd)

Στάθης Κούλης: "Αν χρειαστεί θα βγάλουμε δίσκο στις εκκλησίες, για να βοηθήσουμε το κράτος να φτιάξει την παράκαμψη Λαγκαδίων"! (vd)

Με ... σκωπτική διάθεση, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης πρότεινε να γίνει έρανος και να βγει δίσκος στις εκκλησίες για να μαζευτούν χρήματα και να βοηθηθεί το ελληνικό κράτος να φτιάξει την παράκαμψη των Λαγκαδίων.

Σύμφωνα με το "Καλημέρα Αρκαδία", ο δήμαρχος είπε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ... "Θυσιάζουμε τα πανηγύρια ας και τις εκδηλώσεις. Αν χρειαστεί, θα προχωρήσουμε και σε έρανο. Θα βγάλουμε δίσκο στις εκκλησίες για να τους βοηθήσουμε. Για να ενισχύσουμε το αναξιοπαθές κράτος μας που δηλώνει αδυναμία παρά τα άπειρα δις του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης."

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Απριλίου 2025 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι είπε το άτομο θα του κοπεί το βετουλι και το παϊδάκι για να κάνει έργα;;;;;
    Εεεεεεε αυτό πάει πολύ για κοροϊδία προς τους Γορτύνιους!!!

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Δευτέρα, 07 Απριλίου 2025 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    η παρακαμψη λαγκαδιων πρεπει να υλοιποιηθει αμεσα...

  • Όλα κι όλα
    Όλα κι όλα Δευτέρα, 07 Απριλίου 2025 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη πέφτεις τόσο χαμηλά με τέτοιες βλακείες. Αρκετά προκαλείς με την αφάνεια σου αλλά και με την συντεχνία σου με τον Μέγα.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...