Menu
RSS
Τρίτη, 08/04/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κριτική της μειοψηφίας για το Πάσχα στην Τρίπολη | "Έχουν χαθεί 800 κλίνες από την πόλη, για ποια πληρότητα μιλάτε; Πεταμένα λεφτά τα 200.000 €"

Η κριτική της μειοψηφίας για το Πάσχα στην Τρίπολη | "Έχουν χαθεί 800 κλίνες από την πόλη, για ποια πληρότητα μιλάτε; Πεταμένα λεφτά τα 200.000 €"

Έντονη ήταν η κριτική της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη προς τη δημοτική αρχή για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πάσχα στην Τρίπολη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου είπε ότι θέλει να μεταφέρει «την αγωνία, τη στεναχώρια για την αδυναμία που δείχνει η δημοτική αρχή να διαχειριστεί κάποια πράγματα. Είστε στο 6ο έτος θητείας, λέτε ότι πασχίζετε να κάνετε θεσμό κάποιες εκδηλώσεις. Δεν μπορεί να μην έχει βρεθεί ο τρόπος για την κατάλληλα διαφήμιση και προετοιμασία. Θα καλεστούμε να ψηφίσουμε 200.000 εύρω για τις εκδηλώσεις. Για 13 ημέρες. Δεν θέλω να μην ψηφίσω κατά, αλλά σκέφτομαι να μην έρθω στη δημοτική επιτροπή. Είναι πεταμένα αυτά τα λεφτά».

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γεωργακόπουλος είπε ότι «δεν γίνεται να θέλουμε να κάνουμε θεσμό το Πάσχα στην Τρίπολη και να το ψηφίζουμε σήμερα μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Πως θα φέρουμε κόσμο και δεν υπάρχει μισή διαφήμιση; Θα στηρίξουμε τις εκδηλώσεις».

Με αφορμή την ατάκα του δημάρχου για 100% πληρότητα, ο κ. Παπαδημητρίου είπε προς τον δήμαρχο ότι «έχετε μια ομιχλώδη κατάσταση. Λέτε ότι έχει πληρότητα 100% με 1,5 ξενοδοχείο, αυτό δεν πρέπει να λέγεται από τον δήμαρχο».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης αναρωτήθηκε αν είναι τόσο δύσκολο να υπήρχε μια εικόνα για το πασχαλινό σκηνικό στην πλατεία Άρεως και να έχει προβληθεί; Στόχος μας πρέπει να είναι να φέρουμε κι αυτόν που θα μείνει στη Γορτυνία, να έχει έναν λόγο να έρθει και να το ξέρει. Εμείς θα το ψηφίσουμε.

Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν πριν από 20 χρόνια. Πάντα υπήρχε κόσμος, έρχονται πολλοί Αρκάδες από τα χωριά τους. έχουμε βάλει περίπτερα να διαφημίσουμε το Πάσχα σε γειτονικούς νομούς ή στην Αθήνα; Γιατί άργησε η προώθηση;

Έχουν χαθεί 800 κλίνες από την Τρίπολη και δεν μπορούμε να λέμε ότι γεμίσαμε τα ξενοδοχεία, είπε επίσης στο τέλος ο κ. Σμυρνιώτης.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Απριλίου 2025 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε χρόνο η παράταξη Σμυρνώτη φερτα να ταρμέξουμε. Κριτική και μόνο κριτική. Από προτάσεις μηδέν. Τώρα και με φρέσκα πρόσωπα που δεν λένε απολύτως τίποτα. Κακοπιστες ανοησίες

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...