Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέαμα και διασκέδαση στο 1ο Τουρνουά Foottennis Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)

Θέαμα και διασκέδαση στο 1ο Τουρνουά Foottennis Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)

Το «1ο Τουρνουά Foottennis Τρίπολη 2024» πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Άρεως, με έναρξη το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου. Το Foottennis, ένας συναρπαστικός συνδυασμός αθλημάτων, συγκέντρωσε αθλητές και λάτρεις του αθλήματος από την περιοχή και όχι μόνο.

Η εκδήλωση προσέφερε έντονες αναμετρήσεις, θέαμα και διασκέδαση για το κοινό και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά αυτό το ξεχωριστό άθλημα και να απολαύσουν μια όμορφη αθλητική βραδιά στην καρδιά της Τρίπολης.

O Δήμος Τρίπολης, ο Asteras AKTOR και όλοι όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση έκαναν την αρχή για έναν νέο θεσμό!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, μίλησε για την πρώτη προσπάθεια του τουρνουά foottennis στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ενώ αναφέρθηκε στη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και στον κανονισμό λειτουργίας, αλλά και στη διαβούλευση που θα ακολουθήσει σχετικά με τη χρήση τους. «Δεν θα αδικηθεί καμία ομάδα, δέσμευσή μας πως όλοι οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Λαγός, μίλησε για τη φιλοδοξία να γίνει το τουρνουά θεσμός και σχολίασε με τη σειρά του τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.


www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...