Menu
RSS
Κυριακή, 07/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συζήτηση επί δύο ώρες για τα αδέσποτα | Μεγάλη ένταση, άσχημοι χαρακτηρισμοί και αναμονή για το αποτέλεσμα της προκαταρτικής έρευνας

Συζήτηση επί δύο ώρες για τα αδέσποτα | Μεγάλη ένταση, άσχημοι χαρακτηρισμοί και αναμονή για το αποτέλεσμα της προκαταρτικής έρευνας

Το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον δήμο Τρίπολης τέθηκε από την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε σε ανάρτηση της κυρίας Εριέτας Κούρκουλου του Save a Greek Stray με κάποια υπονοούμενα για την κατάσταση ου βρίσκεται το καταφύγιο και η γενικότερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. «Υπήρξε μια απάντηση του Αντιδημάρχου, αλλά στη συνέχεια, μετά από λίγες ημέρες και αφού μάθαμε ότι διατάχθηκε προκαταρτική εξέταση, υπάρχει μία ανάρτηση της κυρίας Δημοπούλου του Υπουργείου Εσωτερικών που επιβεβαιώνει την τοποθέτησης της κυρίας Κούρκουλου. Από την τοποθέτηση του κ. Αντιδημάρχου και μετά η δημοτική αρχή ποιεί τη νήσσαν. Αυτό το καταφύγιο έχει σοβαρότατα προβλήματα και στο τεχνικό κομμάτι. Δεν ανεχόμαστε να γίνονται δημόσιες αναρτήσεις που να εγκαλούν τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους και τους συνεργαζόμενους σε αυτή τη διαχείρισης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας και να μην απαντά κανένας. Μην μου πείτε ότι το θέμα έχει πάει στην Δικαιοσύνη και δεν μιλάω».

Ο Βαγγέλης Γούργαρης είπε ότι «οι αμέτρητοι σκυλοκαυγάδες ανάμεσα στα ψηφοδέλτια της ενιαίας κυβερνητικής παράταξης. Εμείς είμαστε αντίθετοι με την εμπλοκή των ΜΚΟ που το δύσκολο έργο διαχείρισης των αδέσποτων ζώων θα το αντιμετωπίσουμε σε συνεργασία με τους κτηνίατρους της περιοχής μας και τους εργαζόμενους. Όταν τα σπάσατε με την φιλοζωική, ακολούθησαν εκατέρωθέν καταγγελίες. Η αρμόδια γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών επισκέφθηκε το καταφύγιο και διατύπωσε σοβαρότατες καταγγελίες. Η Αντιεισαγγελέα του Αρείου άγου έδωσε εντολή για προκαταρτική έρευνα. Ο Δήμος οφείλει να δώσει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Ποιο είναι ότι συνολικό κόστος λειτουργίας. Συνολικό αριθμό ζώων που μπήκαν και τι έγιναν. Αν έγιναν υιοθεσίες. Ως γίνονται οι προμήθειες και αν υπάρχουν αποκλείσει στις τιμές. Ποιο είναι το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης και τι σκέφτεσαι για το άμεσο μέλλον.»

«Από εμάς γίνεται μια τεράστια προσπάθεια. Δεν υπάρχει άλλος δήμος που να έχει κυνοκομείο – καταφύγιο. Έγιναν καταγγελίες από τη γνωστή φιλοζωική με την οποία συνεργαζόμασταν. Εγώ έδωσα μια ανακοίνωση. Γενικά ακούγονται και λέγονται διάφορα. Υπάρχει μια έρευνα από την Εισαγγελική Αρχή, σεβόμαστε απόλυτα τη Δικαιοσύνη και δεν πρόκειται να πω οτιδήποτε. Περιμένουμε το πόρισμα της δικαιοσύνης.. τόσο καιρό μιλάτε όλοι και δεν είδα κανέναν να έρθετε να το δείτε. Εγώ εμμένω στην άποψη ότι τα ζώα είναι πολύ καλά.» είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Παπαδάτος.

Ο Ηλίας Αγελάκος είπε: «Μας λέγατε, κύριε Δήμαρχε, για πρότυπο καταφύγιο. Ζήτησαν εκθέσεις αυτοψίας της κτηνιατρικής και τις πήρα όλες από το 2020 και μετά. Στην αρχή, μόνο πρότυπο καταφύγιο δεν ήταν. Βελτιώθηκαν τα πράγματα, σύμφωνα με τις εκθέσεις. Στην τελευταία έκθεση, λέει ότι δεν υπήρχε πλήρες μητρώο εισερχόμενων και εξερχόμενων ζώων. Δεν υπήρχε αρχείο για τη θνησιμότητα των ζώων και έγραφα που συνοδεύουν τα ζώα. Άρα, πως μπορεί να λειτουργήσει το καταφύγιο χωρίς αυτά τα αρχεία; Σας κατηγορούν για νεκρό σκυλί που σάπιζε έξω από το καταφύγιο. Σας κατηγορούν για επανένταξη σκυλιού με καλαζάρ σε κατοικημένη περιοχή. Σας κατηγορούν για μεταφορά ζώων σε έκταση συγγενικού προσώπου της κτηνιάτρου. Σας κατηγορούν ότι δίνεται για υιοθεσία χωρίς συμβόλαιο. Αφού είναι απροσδιόριστος ο αριθμός των ζώων, πως γίνονται οι παραγγελίες για τις τροφές;»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είπε: «Ακούμε πράγματα παράλογα. Πότε ζήτησαν στοιχεία και δεν τους δόθηκαν; Όσα στοιχεία θέλετε, μπαίνετε στο μητρώο και βλέπετε πόσα ζώα υπάρχουν. Είδατε την έκθεση του 2020 για να δείτε τι γινόταν ως τότε. Ότι λένε ότι τα κάνουν όλα καλά, για αυτό πήραν 14%. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε λέει οτιδήποτε να του απαντάει ο Δήμαρχος. Όλοι μιλούν για τον δήμο Τρίπολης και κανένας δεν μας έχει πει τι γίνεται στους γύρω δήμους. Η παράταξη του κ. Σμυρνιώτη προσπαθεί να μηδενίσει αυτή την προσπάθεια. Κάναμε δημοπρασία για ζωοτροφές και σύμβαση υπογράφτηκε τον Οκτώβριο του 2023. Είναι αρκετές τροφές. Αν δούμε συγκριτικά τα στοιχεία πόσα δίνονται παλαιότερα για ζωοτροφές χωρίς να έχουμε καταφύγιο, δεν είμαι μεγαλύτερο σήμερα το ποσό. Περιμένω τον κ. Εισαγγελέα, έχουμε δώσει τα στοιχεία ου μας ζητήθηκαν. Είναι η τρίτη φορά που δίνουμε στοιχεία για προκαταρτική έρευνα κι όλες έχουν μπει στο αρχείο. Τρέχει προκαταρτική έρευνα. Θα περιμένουμε. Πρέπει να σεβαστούμε όλοι αυτή τη διαδικασία. Είναι αλήθεια ότι η ενοικίαση του χώρου για το καταφύγιο είχε γίνει από τη δημοτική αρχή Παυλή. Αλλά πληρώσαμε κανα δυο χρόνια ενοίκια χωρίς να κάνουμε τίποτα. Είναι δύσκολη η διαχείριση και δεν έχει σχέση με την Καλλιθέα, το Κολωνάκι. Εδώ υπάρχουν 80 κοινότητες. Μια τεράστια περιοχή. Από την πρώτη χρονιά, έγινε προσπάθεια να πάρουμε κτηνίατρο. Υπάρχουν πλήρως καταγεγραμμένα όλα τα στοιχεία για τα ζώα. Σε αυτή τη διαδικασία μας βοήθησε η Save a Greek Stray. Πήραμε τεχνογνωσία. Δεν θα απαντήσω εγώ αν τα ζώα είναι αδύνατα, διότι δεν το γνωρίζω, ενώ έχει αναλάβει η Εισαγγελία. Τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο έχουν γίνει μέσα στο καταφύγιο 42 στειρώσεις, 12 χειρουργικές επεμβάσεις, αποπαρασιτώσεις. Υπάρχουν ατέλειες, αλλά και τεράστιος φόρτος. Είναι άδικο να προσπαθούμε να τα μηδενίσουμε όλα.»

Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου είπε προς τη δημοτική αρχή … «σας κάναμε νοικοκυραίους. Έπρεπε να μας ανάβατε λαμπάδες».

Κατά διαστήματα υπήρξαν εντάσεις εντός και εκτός μικροφώνου, με πολλές διακοπές την ώρα που τοποθετείτο ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός είπε προς την αντιπολίτευση ότι «εμείς ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, εσείς είσαστε η παράταξη που τα πετάξατε στο δρόμο».

Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου είπε: «Διανύετε τον πέμπτο χρόνο διοίκησης και δεν έχετε πάρει μυρωδιά. Εμένα προσωπικά ο κόσμος με επιβράβευσε. Το κούνημα του δαχτύλου σε εμένα δεν περνάει. Με είχατε απειλήσει με μηνύσεις και μετά δεν είχατε που να κρυφτείτε.

«Δεν κατάλαβες που σε έστειλε ο κόσμος» είπε ο Γιώργος Λαγός, «σας φτύνει ο κόσμος» είπε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημητρίου είπε ότι «ο λόγος που νοικιάσαμε το χώρο της Νεστάνης και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Ήταν για να έχουμε φυσικό αντικείμενο για να κάνουμε μελέτη πάνω σε αυτό. Με τη διαχείριση που κάνατε είστε ντροπή για την κοινή γνώμη. Ο εθνικός σας επικοινωνιολόγος κάψατε τον κ. Παπαδάτο. Θα περίμενα να κάνετε μια μήνυση αν θεωρείτε ότι έχετε δίκιο.»

«Τι βλακείες λες εδώ μέσα;» είπε ο Γιώργος Λαγός – «Εσύ λες βλακείες, είσαι άσχετος» είπε ο κ. Παπαδημητρίου. «Είσαι νούμερο» ανταπάντησε ο Αντιδήμαρχος.

«Νούμερα, άσχετοι, χτυπήματα στα έδρανα, δεν τιμά κανέναν. Τόσα χρόνια στα γήπεδα, δεν έχω δει τόσο χάλι» είπε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος. «Εφόσον ψεύδεται μια ΜΚΟ γιατί δεν πάμε σαν σώμα να την καταγγείλουμε; Γιατί είναι υποσιτισμένα τόσα ζώα;»

Η Μαρία Φράγκου αναρωτήθηκε γιατί παρακολουθείτε αυτά που γράφονται στα faceook, να περιμένουμε το αποτέλεσμα της δικαιοσύνης. «Μην πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε, είναι κρίμα να τσακωνόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο».

«Οι εντάσεις και οι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται» είπε ο Βασίλης Ψυχογυιός. «Για την οικονομία της κουβέντας, τα στοιχεία έπρεπε να δοθούν εξ αρχής».

Ο Μάκης Μπουρτσουκλής είπε ότι «μιλάμε για ένα επίσημο σαιτ μια οργάνωσης με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθούς. Ρίχνεται λάσπη, αν είναι λάσπη, σε όλο το δήμο κι εμείς πρέπει να αντιδράσουμε, ακόμα γίνονται αναρτήσεις.

Ο Γιάννης Κατσίρης μίλησε για ευθύνη του Προέδρου να μην ακούγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί μέσα στο συμβούλιο. «Η προκαταρτική έρευνα είναι το πιο σημαντικό που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος μέσα σε αυτό το εξάμηνο. Πρέπει να κινηθούμε σε τρεις άξονα, αν ο χώρος είναι κατάλληλος, αν τα χρήματα του Φιλόδημου έπιασαν τόπο».

Ο Βαγγέλης Νικήτας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ένταση της φωνής μου. Κοιτάζω πρώτα το σπίτι μου που είναι ο δήμος Τρίπολης, για τους άλλους δήμους το βλέπω δευτερευόντως. Όταν γίνεται μία καταγγελία, στην ουσία θίγεται ο δήμος Τρίπολης. Η λαϊκή ρήση λέει ότι όπου υπάρχει καινός, υπάρχει και φωτιά. Για να προχωρά η έρευνα της Εισαγγελίας, βασίζεται σε κάποια στοιχεία. Άρα, κάτι έχει γίνει. Αφού διασύρεται ο δήμος, κάτι δεν έχει γίνει καλά. Επομένως, υπάρχει ανικανότητα στον διοικούντα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Αντιδήμαρχος. Ρέπει να παραιτηθεί από μόνος του, δείχνει ανικανότητα.»

Ο Δήμαρχος είπε ότι «ο κ. Νικήτας κάνει ένα τεράστιο συλλογικό άλμα, ότι από τη στιγμή που έγινε μια καταγγελία ο Αντιδήμαρχος πρέπει να παραιτηθεί. Για αυτό υπάρχει δικαιοσύνη. Για να ελέγξει την καταγγελία. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που είναι κατηγορούμενοι για διάφορα θέματα, πρέπει να παραιτηθούν; Ο κ. Παπαδημητρίου αδίκως ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες κατηγορούμενος και αθωώθηκε για τη διαχείριση απορριμμάτων. Έπρεπε να παραιτηθεί;»

Ο Αντιδήμαρχος Παπαδάτος είπε ότι θα τοποθετηθεί μετά την απόφαση της δικαιοσύνης. «Νομίζετε κύριε Νικήτα ότι είστε ο μεγάλος πολιτικός της περιοχής. Νομίζεις ότι κάποιος είσαι. Γνωρίζει ο καθένας ποιος είναι ο Νικήτας και ποιος ο Παπαδάτος, εγώ δεν υπήρξε ποτέ γλείφτης.»

Ο κ. Νικήτας μίλησε με θετικά λόγια για το έργο του προηγούμενου Αντιδημάρχου Γιώργου Λαγού στο ζήτημα της διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Η κυρία Ψιμάρνη είπε ότι «για το 2024 μπορείτε να τα βρείτε όλα τα στοιχεία στο Μητρώο με όλα τα στοιχεία για το καταφύγιο. Υπάρχει και το σάιτ του επίσημο του δήμου που ενημερώνεται με όλα τα στοιχεία.

Για το 2023 που δεν είχε λειτουργήσει το Εθνικό μητρώο, εκτός ότι υπάρχουν όλα στο γραφείο. Είμαι ένα άτομο και δεν μπορώ να στέλνω συνέχεια απαντήσεις. Μπορείτε να έρχεστε να βλέπετε τους φακέλους.

Έχουν γίνει 146 στειρώσεις από ιδιώτες κτηνίατρους και όλες οι άλλες κτηνιατρικές πράξεις υπάρχουν σε στοιχεία μέσα από ημερολόγια. 89 στειρώσεις έκανε η SGS. 120 έχουν στειρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2024 από την κτηνίατρο ας κι έτσι μπορούμε να έχουμε πιο γρήγορα οι επανεντάξεις. Πρέπει να επισκεφθείτε το καταφύγιο, θα δείτε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Έχουμε τώρα 136 ενήλικα και 12 κουτάβια.»

Ακολούθησαν δευτερολογίες των επικεφαλής και η συζήτηση ολοκληρώθηκε εκεί. 

 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

14 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αγραμματο βλαχαδερό απ" το Ζευγολατειο θα μιλήσει για το Βαγγέλη το Νικήτα. Κατάντια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσα χρόνια ήταν δήμαρχος ο Σμυριωτης??
    Τι χαμός γινόταν τότε με τα αδέσποτα πεταμένα στα βουνά και στα χωριά βορρά του κάθε τρελού!
    Όσο για τον Σωτηράκη είναι ντροπή ο συγκεκριμένος τύπος να μιλάει για αδέσποτα όταν στον χωριό του ξ
    δεν έχου ν αφήσει από τις φολες ούτε δείγμα.
    Ντροπήηηηη και μόνο.γιαυτο το 14% γίνανε όλοι νοματαιοι.στον αγιασμός που ήρθε ο Σμυριωτης γιατί δεν έκανε θέμα απλά έλεγε μπράβο πολλή δουλειά έχει γίνει.
    Μαζεύετε άιντε τωραααα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο δήμαρχος μας έχει φλομοσει στο ψέμα, ανακρίβειες και υπεκφυγές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη ωρα'ια εισήγηση έκανες ρε αδερφέ διιαβάζοντας αναρτήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αξιοπιστία των οποίων αναρτήσεων ελέγχεται από τον εισαγγελέα και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία ώστε να μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Έγραψες πάλι. Ποιός σε συμβουλεύει ρε μανάρι;

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    01:15 Τελικά είσαι πολύ προβλέψιμος ρε Ζήκο. Βλάκας δεν λέω, γιατί έτσι κι αλλιώς είσαι και το ξέρεις καλά. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι θα βγεις να απαντήσεις σχεδόν αμέσως. Σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ρε κακομοίρη. Και μάλιστα δεν κρατιόσουν και έγραψες σχόλιο μετά τη μία τα ξημερώματα ρε μαύρε απελπισμένε. Το κείμενο όντως αναφέρει κι άλλες τοποθετήσεις, μόνο εσύ όμως είπες ότι έπρεπε να σας είχαν ανάψει λαμπάδες λες και ησασταν οι μεγάλοι ευεργέτες ρε πουθενάδες αρχηγοί του τίποτα. Όσο για το αν έχω ή όχι καψούρα με την πάρτη σου, σαν την καψούρα τη δική σου για το "γνωστό" μαγαζάκι, που ξημεροβραδιαζόσουν κιόλας ως αντιδήμαρχος με παρκαρισμένο απέξω το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, δεν έχω. Άντε τράβα ρε χλεμέ που θα μας την πεις κιόλας. Ρεζίλη που έχεις και μούτρα να μιλήσεις

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αντιδήμαρχος Λαγός έδωσε 10 νέα στοιχεία για τα αδέσποτα και αναφέρονται μόνο στο καβγαδακι με τον Παπαδημητρίου.
    Ξεχνάτε να τονιστεί ότι πρώτος ο Σωτήρης τον είπε άσχετο δύο φορές και μετά τον είπε νούμερο ο Λαγός.
    Βέβαια δεν θα ρωτήσει τον συντάκτη πως θα μιλήσει.
    Άλλο ο Αντιδήμαρχος ,άλλο ο/η συντάκτης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τι λέτε ρε αποκάλεσε ο Παπαδάτος τον Νικήτα μεγαλοπολιτικό αρκαδιας και μεγάλο Γλείφτη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ,ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Ο Κ. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ,ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 07:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά το θέμα που έφερε ο Σμυρνιωτης. Ήταν λέει κάτι σκυλάκια αδύνατα. Ρε είστε σοβαροί; Ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε; Τελικά Σμυρνιωτη μια ζωη ..... Μπανάνα. Όσο για τον Παπαδημητρίου δεν είναι να ασχολείται κανείς σοβαρά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 04:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπαδάτος αποκάλεσε το Νικήτα μεγάλο «γλείφτη» και τι εννοούσε αραγε;
    Φαίνεται πως πονάει πολύ το αποτέλεσμα των εκλογών και ιδιαίτερα στη Σκοπή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλά τα είπε ο Παπαδημητρίου, εκείνος ο Λαγός πια δεν έχει ουσία κάθε τρεις και λίγο τσαμπουκά και προσβολές.
    Διωχτε τους υπεύθυνους που κατάντησαν έτσι τα αδέσποτα και αφήστε τι θα πει η δικαιοσύνη.
    Μέσα έπρεπε να είσαστε όλοι όσοι φταίτε με συνοπτικές διαδικασίες.
    Αίσχος, Αίσχος, Αίσχος!!!!
    Να φύγουν ολοιιιιιι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    23.34 ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΛΠ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙΣ.

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Σώπα ρε Σωτηράκη (γιατί πάντα "Σωτηράκης" θα είσαι) της δημοτικής αρχής του απόλυτου τίποτα και του απόλυτου μηδέν που έχετε και την απαίτηση να σας ανάψουν και λαμπάδες! Σιγά μην σας στήσουν και άγαλμα κιόλας. Για κούνα λίγο το κεφάλι σου να συνέλθεις γιατί μου φαίνεται ότι η έλλειψη της κουτάλας σε κάνει και έχεις παραισθήσεις. Και πού είσαι; Βγες να απαντήσεις τώρα τάχα μου ως ουδέτερος σχολιαστής

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μεγάλος ψεύτης δήμαρχος Κώστας Τζιούμης ας τον καταλάβουν οι πολίτες που τους κοροϊδεύει τόσα χρόνια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...