Menu
RSS
Σάββατο, 29/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεά φωτοαντιγραφικού μηχανήματος στο 1ο ΓΕΛ Τρίπολης

Δωρεά φωτοαντιγραφικού μηχανήματος στο 1ο ΓΕΛ Τρίπολης

Ευχαριστήρια επιστολή

Δωρεά φωτοαντιγραφικού μηχανήματος στο 1ο ΓΕΛ Τρίπολης από την GENESIS PHARMA

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη δωρεά στο σχολείο μας, ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος TASKalfa 4000i REF του οίκου KYOCERA MITA, συνολικής αξίας 1.488 ευρώ.

Η ευγενική σας αυτή δωρεά, αναβαθμίζει την υλικοτεχνολογική υποδομή του σχολείου μας, καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες προς όφελος μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του, ιδιαίτερα δε την περίοδο των ενδοσχολικών και Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η  ανιδιοτελής σας αυτή χειρονομία, αποδεικνύει εμπράκτως, όχι μόνο τις αξίες και αρχές που διέπουν την εταιρεία σας, ως προς την κοινωνική της προσφορά, αλλά και την αγάπη και την ευαισθησία σας προς τη μαθητιώσα νεολαία και ιδιαίτερα των δημοσίων σχολείων, σε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας για τη δημόσια εκπαίδευση, που λόγω της ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης αδυνατεί να ικανοποιήσει  ακόμη και βασικές της ανάγκες.

Για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εγώ προσωπικά, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή και αξιέπαινη πράξη σας, σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες μας.

Επειδή τέτοιου είδους πράξεις χρειάζεται να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για τον λόγο αυτό θα δημοσιεύσουμε την παρούσα επιστολή στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

1 σχόλιο

  • Anonymous
    Anonymous Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό λέγεται......ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...να έχουν βγει τα σχολεία και να παρακαλάνε διάφορους χορηγούς να τους δωρίσουν από υπολογιστές μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι...... ενώ είναι ευθύνη του υπουργείου και του δήμου......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...