Τζιούμης: "Ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσει πλέον με γοργούς ρυθμούς το έργο στο κολυμβητήριο"

Ο Δήμαρχος μίλησε για τα έργα στο κολυμβητήριο μεταφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα δουλευούν εκεί κάθε μέρα δέκα άτομα.
"Στόχος είναι σε 1,5 μήνα να κλείσει το κτίριο. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι dead line. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη και έχω ζητήσει συγνώμη. Δεν λέμε ότι δεν φταίμε εμείς και μόνο οι άλλοι. Εμείς ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσει πλέον με γοργούς ρυθμούς.»
Ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Σε αυτή την αίθουσα έχουμε ακούσει ότι έπεσε στα βράχια η κεντρική πλατεία, θα μείνει σκαμμένη. Τώρα, ακούσαμε ότι θα μπουν γκορτσιές στο κολυμβητήριο. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε.»
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει σε σπουδαίο φιλανθρωπικό ποδηλατικό αγώνα | Καρούντζου : «Με δράσεις συμβάλουμε στην ανάδειξη της περιοχής μας»
- Το αξιακό σύστημα στην επιχειρηματικότητα: Μήπως ξεκινά από εσένα;
- Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου | Αίτημα παράτασης για τις δράσεις του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης στη Μεγαλόπολη
- Δράση αγωγής υγείας στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρίπολης
- "Στα κάγκελα" οι δάσκαλοι | ''Δεν αντέχουμε άλλο'' - Καταγγέλλουν διώξεις, φωνάζουν για τους πολύ χαμηλούς μισθούς, ετοιμάζουν κινητοποιήσεις! (vd)
6 σχόλια
-
07:53 Καλά δεν χρειάζεται να μιλάς και τη μητρική σου γλώσσα εσύ ρε ουραγκοτάνγκε. Το βλέπουμε ότι είσαι πιθήκι
-
Λίγη Ντροπή δεν πειράζει Κωτσάκη ρωτά και τον παρά η τον Δημήτρη ξέρουν αυτοί
-
AOYA OEO KOYKOYPOY KOY MAO MAO!!!
ΚΩΣΤΑ ΦTYΣE KATA TA MANTPIA TOY ΚΟΣΚΩΤΑ!!! -
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ........ -
Κάτι δεν μου αρέσει στο βλέμμα σου Κώστα
Πήγαινε να κοιταχτεις -
Ψεύτη!!!!!!!!!