Με χημικά, ξύλο και συλλήψεις η κυβέρνηση χτύπησε την τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα (εικόνες)

Μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους συγκέντρωσης, σημειώθηκαν επεισόδια στην κάτω πλευρά της πλατείας. Έγινε χρήση χημικών και κρότου λάμψης από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ξεκίνησε και πετροπόλεμος. Εχουν γίνει και προσαγωγές διαδηλωτών ενώ υπάρχουν και τραυματισμοί.
Μεγάλος όγκος αποδοκίμασε τα ΜΑΤ και επιχείρησε να τα διώξει από την πλατεία. Μέχρι αυτή την ώρα, η ένταση έχει μεταφερθεί πέριξ της πλατείας, κυρίως στη Σταδίου. Ο μεγαλύτερος όγκος της συγκέντρωσης έχει αποχωρήσει.
https://www.documentonews.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Κατολισθήσεις στα Λαγκάδια | Ζητήθηκε χρηματοδότηση για τα έργα από το Υπουργείο - Θα παραμείνει για καιρό κλειστός ο δρόμος!
- Το Σάββατο η απονομή πρωταθλήματος στον Ερμή Μελιγούς!
- "Έφυγε" ο τέως Αντιπρόεδρος της Ένωση Βυζικιωτών, Πάικος Αναστόπουλος
- Κώστας Τζιούμης: «Εξαιρετική πρωτοβουλία στην Τρίπολη με στόχο την αποφυγή της παιδικής παχυσαρκίας» (vd)
- "Εγκεφαλικό στις φυλακές Τρίπολης υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης"!
5 σχόλια
-
Οι "προστάτες"του πολίτη εν δράση....αααα ρε τσογλάνια...
-
Γιατί τόσο μίσος για τον κόσμο;
-
Ποιος έδωσε δοσίλογος την εντολή να διαλύσουν τη συγκέντρωση;
Το δίκιο δεν το φοβάστε;
Δεν φοβάστε μηπως βρεθείτε εσείς στη θέση όσων έχασαν τα παιδιά τους;
Αλλά για τα καθηκακια
Ξένες λουριες σε ξένο κωλο δεν πονανε -
Μπράβο στο χρυσοχοιδης που πήγε στη ΝΔ για να μας σωσει
-
Μητσοτάκη...ξέρεις εσύ. Από "γ" αρχίζει