Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Delivery | Έρχονται τα ασύρματα POS - Παράδοση καφέ και φαγητού στην πόρτα με πληρωμή μέσω κάρτας

Delivery | Έρχονται τα ασύρματα POS - Παράδοση καφέ και φαγητού στην πόρτα με πληρωμή μέσω κάρτας

H επόμενη μάχη για τα μηχανήματα πληρωμής POS θα δοθεί στον χώρο της εστίασης και στους διανομείς φαγητού και καφέ. Η αποδοχή πληρωμών μέσω κάρτας είναι πλέον υποχρεωτική για όλο το εμπόριο και την εστίαση, ενώ οι νέες προδιαγραφές για τα μηχανήματα πληρωμής POS έχουν προβλέψει και την περίπτωση του delivery.

Με το νέο λογισμικό που είναι προσαρμοσμένο στις παραμέτρους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, τα ασύρματα μηχανήματα πληρωμής POS θα λειτουργούν ως εξής: θα έχουν προ-φορτωμένες τις παραγγελίες από το κατάστημα και η πληρωμή μπορεί να γίνεται κατά την παράδοση στην πόρτα του πελάτη, ο οποίος μπορεί να πληρώσει με την κάρτα του (εάν δεν το έχει ήδη κάνει, π.χ. μέσω E-food και Wolt).

Τα μηχανήματα πληρωμής POS θα είναι διασυνδεμένα με τις ταμειακές μηχανές, κάτι που σημαίνει ότι μόλις ο διανομέας επιστρέψει στο κατάστημα, θα ενημερώνεται αυτόματα η ταμειακή μηχανή και, κατά συνέπεια, η εφορία.

Επίσης, από 1ης Αυγούστου, σχεδόν όλες οι ταβέρνες, εστιατόρια, ουζερί, μπυραρίες και όσα καταστήματα σερβίρουν γεύματα ή φαγητό σε τραπέζι θα πρέπει να εγκαταστήσουν άμεσα τους νέου τύπου μηχανισμούς (ΦΗΜΑΣ ή ΦΤΜ ή ΑΔΗΜΕ Εστιατορίου) ή, εναλλακτικά, να συνάψουν σύμβαση με Πάροχο Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Μαζί με αυτά θα προμηθευτούν και τα POS για τα delivery.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κακώς που δεν γινόταν αυτό μέχρι τώρα και έπρεπε ο καθένας να έχει ντε και καλά μετρητά για να πληρώσει

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...