Menu
RSS
Δευτέρα, 28/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας | Προετοιμασία για τις προσυνεδριακές διαδικασίες και το συνέδριο του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας | Προετοιμασία για τις προσυνεδριακές διαδικασίες και το συνέδριο του κόμματος
Στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας, προετοιμαζόμαστε για τις προσυνεδριακές διαδικασίες και το επερχόμενο συνέδριο του Κόμματος.
Το Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σκοπό την εκλογή Προέδρου, θα οδηγήσει το Κόμμα να παραμείνει στην κατεύθυνση που του έδωσαν στις Εθνικές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες: Να αγωνιστεί από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που αδιαφορούν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και ενδιαφέρονται μόνο για την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Μέσα από τις διαδικασίες του Συνεδρίου αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανασυνταχθεί και θα περάσει στο δρόμο της εξωστρέφειας για να μπορέσει να αγωνιστεί αποτελεσματικά υπέρ όλων των πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Η ενεργός συμμετοχή των μελών και των φίλων στις διαδικασίες είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η ενότητα και η εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο αμέσως επόμενο διάστημα στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα στην πορεία προς την πολιτική αλλαγή.
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο η ενότητα και η ομόνοια και η συσπείρωση γύρω από τον Πρόεδρο που θα προκύψει από την εκλογή από τη βάση, μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πορεία προς την εκλογική ανάκαμψη και την πολιτική αλλαγή.
Τρίπολη, 24-10-2024
Γεώργιος Φαράντος
μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
μέλος Περιφερειακής Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος»

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...