Menu
RSS
Σάββατο, 12/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Συνάντηση συνταξιούχων και εν ενεργεία Σιδηροδρομικών με μεγάλη συμμετοχή στην Τρίπολη! (εικόνες)

Συνάντηση συνταξιούχων και εν ενεργεία Σιδηροδρομικών με μεγάλη συμμετοχή στην Τρίπολη! (εικόνες)

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι στο Σταθμό του ΟΣΕ στην Τρίπολη έγινε συνάντηση - συνεστίαση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών αλλά και εν ενεργεία, από την Αττική και την Πελοπόννησο.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ο Φίλιππος Κωνσταντόπουλος αναφέρει ... "Ευχαριστούμε ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που

που παρευρέθηκαν σήμερα σε μια άνευ προηγουμένου συνάντηση στο ιστορικά κτήριο του σταθμού Τρίπολης από εργαζόμενους και συνταξιούχους στον ΟΣΕ.
Τα συναισθήματα ήταν πολλά και έντονα και με την συγκίνηση να κυριαρχεί, να είμαστε ολοι καλά,
Ραντεβού στο επόμενο αντάμωμα!"

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι σιδηροδρομικοί της Πελοποννήσου αν΄φεραν πως "θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη, ασφαλή κα φθηνή σιδηροδρομική συγκοινωνία.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε ανοιχτό και ασφαλή τον Προαστιακό της Πάτρας  και τα τμήματα της Πελοποννήσου που ακόμα βρίσκονται σε λειτουργία (Διακοφτό–Καλάβρυτα, Κατάκωλο–Πύργος-Αρχαία Ολυμπία) καθώς και για την επαναλειτουργία όλων των Γραμμών που είναι σε αναστολή. 

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να καλύπτονται οι θέσεις που προβλέπονται από το οργανόγραμμα και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να απαιτούμε την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης και τοποθέτησης των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις εργασίας που θα ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης."

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...