Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα φωτογραφικά κλικ της επίσκεψης Τσουκαλά στην Τρίπολη | "Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ"

Τα φωτογραφικά κλικ της επίσκεψης Τσουκαλά στην Τρίπολη | "Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ"

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, πραγματοποίησε περιοδεία στην Πελοπόννησο, με σκοπό να συναντηθεί με τους κατοίκους και τους τοπικούς παράγοντες για να συζητήσει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Η περιοδεία αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία να αναδείξει την περιφρόνηση της κυβέρνησης προς την περιφέρεια και να τονίσει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι επιλογή σταθερότητας απέναντι σε μια κυβέρνηση που δείχνει αλαζονεία.

Με την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο Κώστας Τσουκαλάς ανέδειξε το ρόλο του ΠΑΣΟΚ ως πραγματική επιλογή σταθερότητας και προοπτικής για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους που υπηρετεί τους πολίτες και όχι τα στενά οικονομικά συμφέροντα.

Από την Τρίπολη, ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε χαρούμενος που ήρθε στην Αρκαδία, αφού είναι Γορτύνιος στην καταγωγή. Για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, μίλησε για ανάγκη αποκατάστασης της πολικής ασσυμετρίας στην Ελλάδα που μπορεί να γίνει μόνο με την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ. Ενώ, υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης των δυνάμεων που μάχονται για περισσότερη Ευρώπη για τον κόσμο της εργασίας, για τον κόσμο της εργασίας. Σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει ένα ενισχυμένο ΠΑΣΟΚ που μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. 

 


4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Που την βρίσκετε την όρεξη ρε παιδιά να μαζεύεστε, πραγματικά είσαστε ήρωες!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, το να κάνεις συνέχεια το ίδιο λάθος είναι ηλιθιότητα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι "μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ" ρε μεγάλε; Πάρ' τον ένα βάρ' τον άλλο είναι όλοι τους. Δεν το βλέπεις; Λες και ξεφόρτωσε κανα λεωφορείο τρόφιμους από γηροκομείο κι από άσυλο ανιάτων

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πλάκα είναι που το έχουν πιστέψει κιόλας ότι το απο-κομμά τους μπορεί να πάει καλά στις εκλογές. Δεν έχει μάθει ο σβέρκος τους στις σφαλιάρες θέλουν κι άλλες. Αυτό το λες και μαζοχισμό. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες από το ποιοί είναι αυτοί από τους οποίους περιμένει προκοπή και χαϊρι το ΘΑΣΟΚ, δεν υπάρχει απολύτως καμία σωτηρία. Ακλαφτο θα πάει. Μαθουσάλες και κάτι βλακόμουτρα καρπαζοεισπράκτορες. Μιλάμε για τις ελπίδες του μέλλοντος. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...