Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (10/5/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (10/5/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας. Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη ευκαιρία. Το ανήσυχο πνεύμα σας, θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα.

ΛΕΩΝ: Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας. Για να μη μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει το σύντροφό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί δώστε μια θεαματική μάχη. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές. Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση, θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και το δρόμο σας για την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ύστερα από πάρα πολύ καιρό, θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...