Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας αναζητά διοικητικό υπάλληλο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας αναζητά διοικητικό υπάλληλο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας προκηρύσσει την πρόσληψηενός ατόμου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες για την προσβασιμότητα στην Ακρόπολη».

Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Ειδικότητα

Η ειδικότητα για την παρούσα προκήρυξη είναι οι εξής: 

  • ΤΕ Διοικητικού - Οικονομικού με εμπειρία στη διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων - 1 θέση 

Υποβολή αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλαβρύτων 211 Τρίπολη - Τ.Κ. 22100, απευθύνοντας την στη γραμματεία της ΕΦΑ Αρκαδίας, υπόψιν κκ Σ. Ανδρικόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243).

Καταληκτική ημερομηνία 

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Η προκήρυξη 

Επιμέλεια: Νάντια Βαβουράκη 

proson.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...