Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Tyros Run.24  |  George Marneris

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Tyros Run.24  |  George Marneris

 

Ο Τυρός Αρκαδίας θα φιλοξενήσει στις 11-12 Μαΐου 2024 ένα διήμερο φεστιβάλ δρομικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αποτελεί  ιδανική επιλογή αθλητικού τουρισμού για όλη την  οικογένεια, καθώς οι αγώνες πλαισιώνονται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος,  αναδεικνύοντας τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής, ενώ ο  Τυρός και η ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και πεντακάθαρες θάλασσες.

Οι διαδρομές

Την Κυριακή 12 Μαίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των 8.000 και 16.000μ.

Την ίδια ημέρα και μετά την εκκίνηση των μεγάλων αποστάσεων σειρά θα έχουν οι παιδικοί αγώνες (Δημοτικού - Γυμνασίου ) στις αποστάσεις των 500μ. - 800μ. - 1000μ. 

Ξεχωριστή εμπειρία η δράση «Γνωρίστε τον Τυρό», με πεζοπορία 2,5 ωρών που θα συναρπάσει τους συνοδούς και επισκέπτες. Επικεφαλής της δράσεις ο τοπικός Σύλλογος Τσακώνων Περιπατητών.

Το Σάββατο 11 Μαίου οι δράσεις ξεκινούν νωρίς το απόγευμα 6μμ., με τρέξιμο 50μ.  και σκυτάλες με συμμετοχή μικρών αθλητών.

Συνεχίζουμε με το περπατοτρέξιμο στο παραλιακό μέτωπο του Τυρού (RUN 4 FUN) μια ξεχωριστή εμεπιρία για όλους και όλες τις ηλικίες, με σύνθημα Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ.

Ολοκληρώνουμε τις δράσεις του Σαββάτου με ένα ξεχωριστό πολιτιστικό δρώμενο σε συνεργασία με τον σύλλογο ¨η Τσακωνοπαρέα¨ και συμμετοχή του Πολιτιστικού συλλόγου Τυρού (χορευτικό), στις 8.30μμ στο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” στο λιμάνι Τυρού, με μια Τσακώνικη γιορτή, γνωριμία με την γλώσσα τους χορούς, τα ήθη και τα έθιμα της Κυνουρίας.

Σας περιμένουμε όλους…

Το TyrosRun 2024 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrosrun.gr

Link εγγραφών https://bit.ly/48f5nSe

με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...