Menu
RSS
Τετάρτη, 26/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανοιχτή Ακαδημία Ελαιοκομίας – Αναβαθμίζοντας τις Δεξιότητες των Ελαιοκαλλιεργητών στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ανοιχτή Ακαδημία Ελαιοκομίας – Αναβαθμίζοντας τις Δεξιότητες των Ελαιοκαλλιεργητών στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας γνωρίζουν ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφής στην Ανοιχτή Ακαδημία Ελαιοκομίας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.generationag.org/anoixth-akadhmia-elaiokomias?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR04wSN89VKwPej3Xz1N5JKF5j43Qux9zY2IHvEAkJ-kt6sxXbZi08OCNvk_aem_OorJJFuJJDVxpMtJ8OyoHg έως τις 21 Ιουνίου 2024.

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του κλάδου της ελαιοκομίας της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Κυνουρίας, μέσω της μεταφοράς τεχνογνωσίας βασιζόμενη στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου, συνεκτικού και παράλληλα ταχύρρυθμου κύκλου σεμιναρίων κατάρτισης πάνω στον κλάδο της ελιάς και του ελαιολάδου, ο οποίος θα περιλαμβάνει και βιωματική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους ελαιοκαλλιεργητές, είτε κατ’ επάγγελμα είτε συμπληρωματικά, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Επιπλέον στα σεμινάρια θα μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες από όλη την αλυσίδα αξίας του ελαιολάδου και της ελιάς, δηλαδή ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων, μεταποιητές, έμποροι.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Οκτωβρίου. 

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται επίσης από: «LIVELIA» ΑΒΕΕ, Νικόλαος Ι. Φούφας – Ελαιοτριβείο, ΔΟΥΖΕΝΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ Α.Ε., Αγροδύναμη Βόρειας Κυνουρίας Ο.Ε.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ο κλάδος της ελαιοκομίας αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές οικονομικές δραστηριότητες στον Δήμο μας.  Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στην έμπρακτη στήριξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον πρωτογενή τομέα. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν άμεσα την αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα επιμόρφωσης ώστε με την κατάλληλη τεχνογνωσία να επιτύχουμε τη μέγιστη και άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων ελιάς».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...