Κώστας Τζιούμης: "Υπερήφανοι που φέραμε τόσα χρήματα στον Δήμο Τρίπολης - Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος ανακατασκευάζει τα κτίρια του"

Στην έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τρίπολης 2025 προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.
Στις τοποθετήσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είπε ....
- Νέο έργο βάζεις όταν έχεις τη χρηματοδότησή του.
- Έχουμε πρόταση για νέο βρεφονηπιακό σταθμό, δε μπορεί να μπει μέχρι να εγκριθεί η χρηματοδότηση.
- Είναι το πιο μεγάλο Τεχνικό Πρόγραμμα. Είναι 18.000.000 ευρώ, ενώ επί κ. Σμυρνιώτη ήταν 11.000.000 ευρώ. Σε μία χρονιά χωρίς εντάξεις νέων έργων.
- Έχουμε κάνει πρόταση για την πλατεία Κολοκοτρώνη στο Πράσινο Ταμείο από τον Μάρτιο και δεν έχει αξιολογηθεί ακόμα.
- Παλιά ΣΑΤΑ που δεν είναι δεσμευμένη, δεν υπάρχει. Εκτελείται. Το να λέτε ότι δεν απορροφήθηκε η ΣΑΤΑ δεν είναι αληθές
- Αν δεν είχαμε κάνει τίποτα με τη ΣΑΤΑ θα είχαμε κάποια εκατομμύρια για νέα έργα. Εμείς κάνουμε κάθε χρόνο έργα, αυτό που δεν έκαναν αυτοί.
- Πείτε μου ένα δήμο στην Πελοπόννησο που έχει πάρει έργο από την Περιφέρεια. Πως θα πάρει όταν η περιφέρεια δεν έχει βγάλει καμία πρόσκληση;
- Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν υπογράψει εισηγήσεις, δεν κρύβουμε κανέναν. Άλλοτε, είχαμε φαινόμενα να υπογράφει ο δήμαρχος ή οι αντιδήμαρχοι. Ποτέ δεν έχουμε φέρει θέμα χωρίς υπογραφή υπηρεσιακού παράγοντα.
- Είμαστε υπερήφανοι που φέραμε τόσα χρήματα στον δήμο Τρίπολης την προηγούμενη 4ετία που δεν είχαν έρθει ποτέ ξανά.
- Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Τρίπολης ανακατασκευάζει τα κτίρια του. Κανείς άλλος δεν το έκανε. Θα κατηγορηθούμε ότι φτιάχνουμε όλα τα κτίρια του δήμου;
- Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα είναι στην πρώτη τροποποίηση του ΤΠ 1.300.000 για την ψηφιοποίηση του δήμου.
- «Αν έχετε ανέβει η επισκεψιμότητα, ρωτήστε τους επαγγελματίες. δέστε τι γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο.
Σχετικά Άρθρα
- Στο Νοσοκομείο του Άργους άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγιστάνας Νίκος Ανδριανάκος (από το Πικέρνι Αρκαδίας)
- Μπάσκετ | Έχασε ο Πήγασος από την Παναχαϊκή (εικόνες)
- Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Ι. Ηλιόπουλου, με τίτλο Κέρινη Ομοιότητα
- Υψηλή ζήτηση για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου από ΙΤΒ Berlin 2025
- Βραδιά Ποίησης στην Τρίπολη | Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χριστοδούλου
11 σχόλια
-
ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΛΛΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ,, ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ? -
Βέβαια, με τόση αύξηση στα δημοτικά τέλη πως να μην έρθουν τόσα χρήματα στον δήμο.
-
06:18 Μείνε τότε μέσα στο σπίτι σου αρκούδα, μην σε πετύχουν να κυκλοφορείς έξω τίποτα κυνηγοί και σε περιποιηθούν αναλόγως
-
23.36 Μην ξανοίγεσαι εσύ. Δεν είναι όλοι σαν το σόι σου
-
Ποια επισκεψιμοτητσ ρε μυρωδιά? Με 4 ΣΚ Ττο μήνα βγαίνει ένα μαγαζί? Τις καθημερινές μόνο αρκούδες κυκλοφορουν.
-
Το καβάλησε το καλάμι και αυτός...δεν είναι να βγαίνει κανείς δεύτερη φορά δήμαρχος
-
Γίδια
-
Ο φίλος σου πρώην Δήμαρχος Κοτσιανης δεν είχε φέρει χρήματα στο Δήμο εσύ έφερες περισσότερα και από αυτόν. Γιατί τον μηδενίζεις γιατί τον μειώνεις. Για την εποχή του ήταν πολλά μπεσιρεο!
-
12.59.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ.ΣΩΣΤΑ;
-
Ναι βέβαια,σωστά τα λέει,τόσα έργα ξεκίνησαν αλλά κανένα δεν τελείωσε!!!χαχα..Την πλατεία Κολοκοτρώνη να μην την πειράξει!!Είναι η μοναδική που έχει απομείνει με λίγο πράσινο!!!
-
Ο δήμαρχος των έργων. Ποτέ άλλουε δεν είχαν έρθει τόσα χρήματα στο δήμο για έργα