Menu
RSS
Κυριακή, 20/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πολάκης από την Τρίπολη: "Δεν θέλω να αποκλείσω τον Κασσελάκη, θέλω να τον νικήσω" (vd)

Πολάκης από την Τρίπολη: "Δεν θέλω να αποκλείσω τον Κασσελάκη, θέλω να τον νικήσω" (vd)

Στην Τρίπολη βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιος Πρόεδρος Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Πολάκης επισκέφτηκε το Μεγάλο Καφενείο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, όπου είχε συνάντηση με φίλους και μέλη του κόμματος ενώ, ως γιατρός, πήγε και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Τον κ. Πολάκη προλόγισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού.

Ο κ. Πολάκης σημείωσε πως έθεσε υποψηφιότητα γιατί θα πρέπει να λάβει τέλος η κρίση που υπάρχει στο κόμμα και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμείνει ο κύριος κορμός της δημοκρατικής παράταξης, αλλά αυτό θα συμβεί, αν το κόμμα δείξει σοβαρή προγραμματική θέση και ένα πρόγραμμα κυβερνητικό που θα καλύπτει τις σημερινές ανάγκες του κόσμου.

"Εμείς πήραμε το 2015 μία χρεωκοπημένη χώρα και τη στηρίξαμε σε κάθε τομέα", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας πως "βγάλαμε την επιτροπή από τη χώρα και αφήσαμε και ένα ρυθμισμένο χρέος".

Τα ΜΜΕ ενοχλήθηκαν γιατί ζητήσαμε να πληρώσουν για τη συχνότητα που πήρανε.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν χειρίστηκε σωστά ούτε καν την πανδημία, αφού έδωσε βαρύτητα μόνο στον εμβολιασμό και όχι στις ΜΕΘ και την ιατρική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο όνομα της πανδημίας ο κ. Μητσοτάκης διασπάθισε χρήμα με απευθείας αναθέσεις, δήλωσε ο κ. Πολάκης και ανέφερε πως μία ανάπλαση πλατείας τι σχέση έχει με τον κορωνοϊό για να κάνεις απευθείας αναθέσεις.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συνέντευξη τύπου του κ. Πολάκη

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...