Menu
RSS
Δευτέρα, 14/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πρωτοπορία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (εικόνες)

Πρωτοπορία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (εικόνες)



Μετά από σειρά σεμιναρίων πρώτων βοηθειών που παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας, με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κας Παπαδοπούλου Μαρίας, εξασφαλίσαμε την τοποθέτηση του πρώτου απινιδωτή σε σχολείο της Αρκαδίας .
Το Σάββατο 12/10/2024 έγινε παρουσίαση και εγκατάσταση απινιδωτή στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, καθώς η Attica Bank σε συνεργασία με την ανθρωπιστική οργάνωση KIDS SAVE LIVES – Τα παιδιά σώζουν ζωές τοποθετεί 100 πλήρεις σταθμούς απινιδωτών (SHOCK STATIONS) σε 100 επιλεγμένα σχολεία με σκοπό να παρέχουν ασφάλεια σε χιλιάδες καρδιές μαθητών και εκπαιδευτικών.
Την παραπάνω δράση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κα Κορώνη – Παπαντωνίου Κλειώ, ο Περιφερειακός Επόπτης ποιότητας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου κος Χριστόπουλος Νικόλαος, η Σύμβουλος Φιλολόγων Β/θμιας Εκπ/σης Αρκαδίας κα Αλεξοπούλου Βασιλική , ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας. Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς – εθελοντές του οργανισμού κο Φώτη Μπερδέκλη και κα Μαρία Καμπορούδη για την παρουσίαση και εγκατάσταση του απινιδωτή στο σχολείο μας καθώς και για τη στήριξη της προσπάθειάς μας.


Ο Διευθυντής του Σχολείου
Σκαλούμπακας Αθανάσιος 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...