Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Αντιπροσωπεία από τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας της Κύπρου στην Τρίπολη για τις εκδηλώσεις της Άλωσης! (εικόνες)

Αντιπροσωπεία από τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας της Κύπρου στην Τρίπολη για τις εκδηλώσεις της Άλωσης! (εικόνες)
ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Στον Δήμο Τρίπολης βρίσκεται από χθες Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας, κ. Γιώργος ΝΙκολέττος, ο Αντιδήμαρχος Αχερίτου κ. Μιχάλης Καούνας καθώς και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόης Ηροδότου.
Η αποστολή του Δήμου φιλοξενείται από τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τους εορτασμούς που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες για την 203η επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς.
Επισημαίνεται ότι Παραλίμνι και Τρίπολη έχουν αδελφοποιηθεί από το 2008, όταν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους υπεγράφη επίσημα η διδυμοποίηση μεταξύ του Δήμου Παραλιμνίου και του Δήμου Τρίπολης με διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων από τα πολιτιστικά σύνολα των δύο Δήμων τους οποίους συνδέουν στενές σχέσεις και κοινά οράματα.
Το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στο χωριό του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το Λιμποβίσι Αρκαδίας ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με Αρχιερατική δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου τοποτηρητού της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, στην οποία θα συλλειτουργήσει και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.
Ακολούθως ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επετειακή παρέλαση με τη συμμετοχή μαθητριών και μαθητών των σχολείων της πόλης, φιλαρμονικών, αντιπροσωπειών ιστορικών πόλεων, χορευτικών συνόλων, συλλόγων, Προσκόπων, Οδηγών, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στην οδό Τάσου Σεχιώτη.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...