Συλλήψεις για "ζάρια" στη Σπάρτη!

Συνελήφθησαν, χθες (11.1.2025) το βράδυ, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λακωνίας, -7- ημεδαποί, ηλικίας από 42 έως 70 ετών και -3- αλλοδαποί, ηλικίας 41, 44 και 54 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, χθες (11.1.2025) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα του 65χρονου ημεδαπού συλληφθέντος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή τυχερού παιχνιδιού.
Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 65χρονος, είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους -9- συλληφθέντες τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ».
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- ζεύγη κύβοι - ζάρια και το χρηματικό ποσό των -18.635- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.
Σχετικά Άρθρα
- Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος για τις κατολισθήσεις: "Ζητούμε άμεσα την παρέμβαση της Περιφέρειας και του Υπουργείου, πριν είναι πολύ αργά"
- Λεβίδι | Βιωματικό σεμινάριο Πρώτων βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης
- Εθνική Πινακοθήκη | Απολογισμός των Θερινών Σχολείων για την πολιτιστική κληρονομιά του αγροτικού χώρου στη Δημητσάνα
- Τένις | 1η κ 2η θέση ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ace Indoor Open 2025
- ΑΣΠΕΤ Τρίπολης | Το ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του στην ομάδα