Menu
RSS
Παρασκευή, 18/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πάρκο μνήμης θα δημιουργηθεί στην Τρίπολη

Πάρκο μνήμης θα δημιουργηθεί στην Τρίπολη

Tην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης αντικείμενο την δημιουργία πάρκου μνήμης, έκτασης περίπου 9 στρεμμάτων, σε περιοχή του δήμου της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Αυτό δήλωσε σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι προχωρεί και η σχετική συμβολαιογραφική διαδικασία για την εξαγορά του εν λόγω χώρου, στον Αγιο Αθανάσιο τη μελέτη διαμόρφωσης του οποίου -στο πλαίσιο της προς υπογραφή προγραμματικής σύμβασης- αναλαμβάνει η Περιφέρεια.

Στην ίδια σύμβαση -για την σύναψη της οποίας έχουν συναινέσει τόσο το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης- θα υπάρχει επίσης πρόβλεψη για την διαμόρφωση και τη συντήρηση του πιο πάνω χώρου, η κυριότητα του οποίου θα είναι 51% του δήμου της αρκαδικής πρωτεύουσας και 49% της Περιφέρειας.

“Η δημιουργία αυτού του χώρου, στον οποίο θα γίνουν φυτεύσεις και θα φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις, συνιστά περιβαλλοντική αλλά και ιστορική παρέμβαση” δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

6 σχόλια

  • Γιολο
    Γιολο Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Τριπολη / έρημη πόλη.
    Ο πληθυσμός μειώνεται 10% στη δεκαετία.

    Ας φτιάξουμε ένα πάρκο να σώσουμε την κατάσταση.

    Μεεεεεεε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    8;31 εσύ έβαλες το όνοματακισου και οι δύο είναι στο ράφι με τα ληγμένα τέσσερα χρόνια δεν το είχαναι σκεφτεί σφυριξα κ εληξε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα κράτα αποστάσεις από τον τελειωμένο
    Θα σου το φάει το κεφάλι

  • Κώστας Αντωνόπουλος
    Κώστας Αντωνόπουλος Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 08:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανώνυμος σχολιάζει βρίζοντας. Πιθανόν να είναι γνωστός στην Τρίπολη ως συκοφάντης, ψεύτης, και εχθρός του καλού, δειλός σαν κότα και κρυπτόμενος πίσω από μια οθόνη υπολογιστή, γι΄ αυτό δεν βάζει το ονοματάκι του. Φοβάται τις συνέπειες!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο για την πρωτοβουλία αυτή !!!

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Πράγματι, πρέπει να δημιουργηθεί το πάρκο μνήμης, για να θυμόμαστε πως αυτός ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία, διετέλεσε Δήμαρχος ώστε να μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος και ξαναψηφίσουμε άτομα σαν εσένα. Αν και σε ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές, δεν θέλω πλέον να βλέπω τη φάτσα σου, (και εγω και πολλοί άλλοι). Θέλω απλά να σβήσει αυτό το αυτάρεσκο χαμόγελο από τα μούτρα σου. Μας πρόδωσες και σε σιχαθήκαμε...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...