Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παιδικός Σταθμός Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας | Η δράση των παιδιών πριν τις Άγιες μέρες του Πάσχα (εικόνες)

Παιδικός Σταθμός Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας | Η δράση των παιδιών πριν τις Άγιες μέρες του Πάσχα (εικόνες)

Για ακόμη μια χρονιά τα φιλοξενούμενα παιδιά της βαθμίδας υποχρεωτικής εκπαίδευσης ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους πριν τις Άγιες μέρες του Πάσχα , με την ετήσια δράση μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Παρασκευή 07/04/2023 παρουσιάσθηκε και χαρίσθηκε το βιβλίο που θα τα συντροφεύσει αυτές τις μέρες. Την χρονιά αυτή επιλέξαμε το πόνημα της Αθηνάς Ντάσιου Γιάννου « Τα Άγια Πάθη του Κυρίου και η Ανάστασή».

Η παρουσίαση έγινε με τις ευλογίες του Προέδρου της Δ.Ε. & Μητροπολίτη Μαντινείας κ Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου , από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο, ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο των Δομών μας κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο και το Προσωπικό της βαθμίδας , στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάρτσοβα, μετέφεραν σε αυτά την κατανυκτικότατα των ημερών και τις κορυφαίες στιγμές της Ορθοδόξου Πίστεως μας.

Το Διαδραστικό αυτό Μάθημα ολοκληρώθηκε με την παραλαβή του βιβλίου και των δώρων προς τους φιλοξενούμενους μαθητές καθώς και των ευχών του Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου , ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μας.

 Καλή Ανάσταση!  

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...