Η Ευαγγελίνα Βόσνου θα παρουσιάσει την καρναβαλική παρέλαση στην Τρίπολη!

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης κορυφώνονται την Κυριακή με την καρναβαλική παρέλαση και το Tripoli in Colour στην πλατεία Άρεως.
Αφετηρία της καρναβαλικής παρέλασης θα είναι το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου τα groups θα ξεκινήσουν περίπου στις 12.00 το μεσημέρι και αφού περάσουν από την οδό Εθνικής Αντίστασης, την πλατεία Πετρινού και την οδό Τάσου Σεχιώτη, θα καταλήξουν στην πλατεία Άρεως.
Εκεί, θα γίνουν μέρος ενός μεγάλου καρναβαλικού event το «Tripoli in Colour».
Την καρναβαλική παρέλαση θα παρουσιάσει η Ευαγγελίνα Βόσνου, η οποία είναι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ αυτή την περίοδο παρουσιάζει εκπομπή στο Attica tv. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί στον Αντέννα, στο Mad και στον Λάμψη fm.
Την εκδήλωση Tripoli in Colour στην πλατεία Άρεως θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη.
Σχετικά Άρθρα
- Παγγορτυνιακή Ένωση | Ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γορτυνία και ενημερώνει για το δικαίωμα προσφυγής στον Εισαγγελέα!
- Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της πλατείας Αγίου Βασιλείου
- Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου | Όλες οι φετινές παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου!
- Tα βεγγαλικά στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία διακωμωδούν την Πίστη μας
- Δεν υπάρχουν λόγια για τον κόσμο του Αστέρα!
2 σχόλια
-
@00:52 Α ρε μπακουρολιγδοτάμπαρο σκούπισε τα σάλια σου ρε γυφτολιγούρη καγκουρόβλαχε
-
Ω Ευαγγελίνα τι χαρά!! Θα έρθουμε να μας διασκεδασεις