Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού | Ευχαριστίες από το Γυμνάσιο Λεβιδίου για τη συμμετοχή του Στάικου Βεργέτη

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού | Ευχαριστίες από το Γυμνάσιο Λεβιδίου για τη συμμετοχή του Στάικου Βεργέτη
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Λεβιδίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ Στάικο Βεργέτη, προπονητή της ομάδας Β΄ του Αστέρα Άκτωρ Τρίπολης, που ανταποκρίθηκε στην κοινή πρόσκληση των διευθύνσεων των σχολικών μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου και του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λεβιδίου, για τον εορτασμό της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2024.

Με αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό και ζήλο ανταποκρίθηκε ο κ. Στάικος Βεργέτης να συμμετάσχει και να οργανώσει δραστηριότητες στο πλαίσιο της κεντρική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27-9-2024 στις κοινές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου, με σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή».

Ο κ. Στάικος Βεργέτης αρχικά παρουσίασε στους μαθητές την έννοια και την αξία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας και στη συνέχεια οργάνωσε στον προαύλιο χώρο του σχολείου αθλητικές δραστηριότητες για τους μαθητές και των δύο σχολικών μονάδων.

Ο Δ/ντης Γυμνασίου Λεβιδίου
Βασίλειος Κούσουλας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...