Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για πρόγραμμα που αφορά 500 ανέργους στην Αρκαδία

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για πρόγραμμα που αφορά 500 ανέργους στην Αρκαδία

Συνεχίζεται η Υποβολή Αιτήσεων και Δικαιολογητικών
από Υποψήφιους Ενδιαφερόμενους για Συμμετοχή στο Έργο
“Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, κατάρτισης και πρακτικής άσκησης στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης»

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψήφιους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο Έργο “Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, κατάρτισης και πρακτικής άσκησης στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης” της Πράξης “Ολοκληρωμένα Προγράμματα προώθησης στην απασχόληση στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης” MIS 6001123 και θα διαρκέσει μέχρι τη συμπλήρωση ικανού αριθμού επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων με σκοπό τη πλήρωση των 1.000 εγκεκριμένων θέσεων.

Ωφελούμενοι του έργου είναι 1.000 άνεργοι της περιοχής εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης, οι οποίοι κατανέμονται ως ακολούθως:

  • 500 ωφελούμενοι για την ΠΕ Αρκαδίας των Δήμων Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Γορτυνίας &
  • 500 ωφελούμενοι για την ΠΕ Μεσσηνίας του Δήμου Οιχαλίας.

Με την συμμετοχή τους στις δράσεις του έργου, οι ωφελούμενοι θα επωφεληθούν λαμβάνοντας:

  • Υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Υπηρεσίες Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης
  • Πιστοποίηση προσόντων (γνώσεων και δεξιοτήτων)
  • Εκπαιδευτικό Επίδομα έως 2.200€

Η αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία περιγράφει τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την διαδικασία υποβολής αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του έργου: https://arkadia.dek.gr/
Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και η ανάρτηση των απαραίτητων δικαιολογητικών πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα του έργου: https://arkadia.dek.gr/

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για να υποβάλλετε την αίτησή σας για το έργο με τίτλο “Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, κατάρτισης και πρακτικής άσκησης στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης”  Υποέργα 1 & 2 της Πράξης «Ολοκληρωμένα Προγράμματα προώθησης στην απασχόληση στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης», MIS 6001123, παρακαλούμε, όπως ακολουθήσετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο
https://arkadia.dek.gr:443/p/m/apply/el-

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την υποβολή της αίτησης σας, θα πρέπει να έχετε σε ηλεκτρονική μορφή (μορφή pdf ή jpeg μέγιστου μεγέθους έως 3MB/ δικαιολογητικό), τα παρακάτω δικαιολογητικά :

  1. Αντίγραφο των δύο όψεων του Ατομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου Πιστοποιητικού Ταυτοπροσωπίας
  2. Βεβαίωση χρόνου Ανεργίας (Τρέχουσα Κατάσταση) η οποία εκδίδεται από το portal της ΔΥΠΑ https://eservices.oaed.gr/pls/apex με χρήση των προσωπικών του κωδικών.
  3. Ατομικό Σχέδιο Δράσης της ΔΥΠΑ το οποίο εκδίδεται από το portal της ΔΥΠΑ https://eservices.oaed.gr/pls/apex με χρήση των προσωπικών του κωδικών
  4. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο. Η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας μπορεί να εκδοθεί ηλεκτρονικά μέσω https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/dieuthunse-katoikias-kai-epikoinonias/bebaiose-monimes-katoikias
  5. Αντίγραφο τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών σχολών της αλλοδαπής
  6. Αντίγραφο του Ατομικού ή Οικογενειακού Εκκαθαριστικού της Εφορίας του τελευταίου φορολογικού έτους (2023)
  7. Αντίγραφο επίσημου εγγράφου (Βεβαίωση Απογραφής) όπου αναγράφεται ο Α.Φ.Μ., ο Α.Μ.Κ.Α., και ο Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου. Για την επιβεβαίωση των προσωπικών στοιχείων Α.Φ.Μ., ΑΜΚΑ και ΑΜΑ εκτός από το έγγραφο Βεβαίωση Απογραφής, γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που επιβεβαιώνει τα ανωτέρω όπως π.χ. Βεβαίωση απογραφής ΑΜΑ, Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης, Έγγραφο από Μητρώο ΑΕΔΕ κλπ
  8. Πιστοποιητικό αναπηρίας από Κ.Ε.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας), για την απόδειξη της αναπηρίας και του ποσοστού της.
  9. Υπεύθυνη δήλωση από το http://www.gov.gr ή μέσω ΚΕΠ (ή άλλο Δημόσιο Φορέα) ή με απλή χειρόγραφη υπογραφή, η οποία θα απευθύνεται στην «Ένωση Εταιρειών Κ.Δ.Β.Μ. ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.- ΣΑΡΩΝΙΣ ΑΤΕΒΕ» και στην οποία να δηλώνει ότι:
  10. Το ΑΦΜ μου είναι: ....
  11. Το ΑΜΚΑ μου είναι: .....
  12. Αποδέχομαι το σύνολο των όρων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα
  13. Δεν διατηρώ τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα
  14. Τα προσκομιζόμενα έγγραφα είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων και τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στην αίτηση είναι αληθή.
  15. Δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης με το ίδιο θεματικό αντικείμενο κατά την τελευταία διετία.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Τηλέφωνα: 2109996330 & 2710235544 ή μέσω e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ημέρες & ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-17:00. 

 

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

 

Tags:

ΣΔΑΜ,

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...