Menu
RSS
Σάββατο, 15/03/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Λυγίζει ξανά το ίντερνετ το μωράκι με μισό κεφάλι (vd)

Λυγίζει ξανά το ίντερνετ το μωράκι με μισό κεφάλι (vd)
Πριν λίγες ημέρες, όλος ο διαδικτυακός κόσμος είχε γνωρίσει τον μικρό Jaxon, ένα μωρόαπό τη Γερμανία που είχε γεννηθεί με μισό κεφάλι. Με βίντεο που είχαν δημοσιεύσει οιγονείς του, είχαν όλοι λυγίσει μπροστά σε αυτό το ιδιαίτερο μωρό και στη δύναμη ψυχής των δύο γονιών του.
Λίγες ημέρες μετά, ένα δεύτερο βίντεο από τον μπαμπά του 'Μεγάλου Jaxon', δείχνει το αξιαγάπητο μωράκι να λέει 'γεια' κοιτάζοντας τον φακό. Ο μπαμπάς του, λοιπόν, Brandon Buell, ανέβασε στο Facebook, σε σελίδα που δημιούργησε ο ίδιος, αφιερωμένη στο γιο του, αυτό το βίντεο. Του ζήτησε να χαιρετήσει τα παιδάκια στη Γερμανία που έστειλαν φωτογραφίες και ενθαρρυντικές ζωγραφιές στον Jaxon.
Φαίνεται ότι ο Jaxon βρίσκεται στο αρχικό στάδιο και τώρα μαθαίνει να μιλάει, καθώς διακρίνουμε στο βίντεο την απερίγραπτη χαρά και υπερηφάνεια των γονιών του όταν ακούν τα πρώτα του λόγια.

ΠηγήDailymail

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...