Ξεκίνησε η διαδικασία για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υποβολή πρότασης από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το 2023, καθώς και για την δημιουργία δομής ελέγχου και ανάπτυξης μηχανισμού επιτήρησης και επαγρύπνησης από τον Ιό του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η πρόταση υποβάλλεται στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης χρηματοδότησης, η δημόσια δαπάνη για την οποία (μέσω του ΕΠΑ/Εθνικού Προγράμματος Ανάπυξης) ανέρχεται σε 2.040.000 ευρώ.
Την σχετική πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ:
Σχετικά Άρθρα
- Ναύπλιο | Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας (vd)
- Κεφαλογιάννης από την Τρίπολη: "Δίνουμε μάχη με τις πυρκαγιές με σχεδόν 2.500 πυροσβέστες, δασοκομάντος και εθελοντές στην Πελοπόννησο"!
- Βλάσης για την σύσκεψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου: "Είναι εξαιρετικά σημαντικό από νωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι και συντονισμένοι"
- Νταμπλ για τον Ερμή Μελιγους | Μετά το πρωτάθλημα, σήκωσε και το Κύπελλο Αρκαδίας! (vd)
- Συλλογή Υπογραφών για τον δρόμο στα Λαγκάδια!
1 σχόλιο
-
ΜΗΠΩΣ ....ΑΡΓΗΣΑΤΕ ......!