Menu
RSS
Παρασκευή, 18/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η Περιφέρεια θα συνδράμει για την προβολή των κρασιών της Πελοποννήσου σε εκθέσεις του εξωτερικού

Η Περιφέρεια θα συνδράμει για την προβολή των κρασιών της Πελοποννήσου σε εκθέσεις του εξωτερικού

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή.

Στη συνάντηση, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα που έθεσε ο Γ. Τρουπής -και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ενωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου- να συνδράμει η η Περιφέρεια Πελοποννήσου τους οινοπαραγωγούς για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις του εξωτερικού.

“Εχουμε κάθε διάθεση να συνδράμουμε, καθώς τα κρασιά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, προβεβλημένα και με ολοένα αυξανόμενη διεθνή παρουσία”.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    αγαπητέ ασχετε, ο Τρουπης έχει υποχρέωση να πάει διότι είναι πρόεδρος της ένωσης οινοποιων Πελοποννήσου. αλλά επειδή σε κόβει κ εσένα ούτε καν διάβασες το ΔΤ. και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΚΑΛΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ! ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΟΥΠΗ? ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...