Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Μπούζα: "Αισθάνομαι ντροπή για την κατάντια της Περιφερειακής Αρχής Νίκα"

Μπούζα: "Αισθάνομαι ντροπή για την κατάντια της Περιφερειακής Αρχής Νίκα"

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ

                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                          13-12-2022

Εύγε κ.Μαλτέζο

Ο ευτελισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ξεπερνά κάθε ανεκτό  όριο.

Όντας εγκλωβισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.Π κ.Μαλτέζος σε μία ιδιότυπη πολιτική «ομηρία», όπου στην άσκηση των καθηκόντων του ενεργεί πειθήνια, κατόπιν εντολών του κ. Νίκα και δεν διστάζει να καταπατά απροκάλυπτα τον κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, έφτασε σε μία ακόμη απονενοημένη πράξη, προκειμένου να ικανοποιήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο, χωρίς να αναλογιστεί, πως οι πραξικοπηματικές ενέργειες που αλλοιώνουν την έννοια της δημοκρατίας μέσα σε ένα συλλογικό όργανο, πάντα χαρακτηρίζουν δυσμενέστερα τον πρόθυμο εκτελεστή από τον εντολέα .

Σήμερα ( 13-12-2022) οι παρατάξεις και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, έλαβαν από τον Πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ.Π κ.Μαλτέζο σχετική ενημέρωση περί λήξης της  24ης συνεδρίασης , έχοντας αλλοιωθεί εσκεμμένα η αλήθεια και τα καταγεγραμμένα γεγονότα, προκειμένου να αποφύγει η Περιφερειακή Αρχή, τη συζήτηση στο ΠΕ..ΣΥ.Π , του 1ου θέματος της 24ης συνεδρίασης της 29-11-2022 με τίτλο «Συζήτηση σχετικά με :Υποκλοπές που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κλπ».

Μάλιστα ο κ.Μαλτέζος, εν τη ορμή της εκτέλεσης των εντολών που έλαβε, προέβη σε πολλά και σοβαρά λάθη:

α)Ανέφερε την υποφαινομένη Αντιπρόεδρο ως προεδρεύουσα , ενώ ο ίδιος είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, ισχυριζόμενος πως έχει δουλειά. Έτσι, συνέχισα τη συνεδρίαση ως Πρόεδρος.

β) Αλλοίωσε τα όσα ειπώθηκαν και ρητά αναφέρονται στην καταγεγραμμένη οπτικοακουστικά συνεδρίαση, όπου στο 4.14:35 λεπτό της συνεδρίασης, ρητά αναφέρω πως η συνεδρίαση ΔΙΕΚΟΠΗ και θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

( Σχετ. https://www.youtube.com/watch?v=UiaxSPFMURY ).

Φυσικά το επίμαχο θέμα των παρακολουθήσεων, που ταλανίζει την πολιτική ζωή της Χώρας και μας εκθέτει διεθνώς, στο πολιτικό όργανο του ΠΕ.ΣΥ.Π. δεν συζητήθηκε και όλες οι «εξυπνάδες» αποφυγής της συζήτησης, απλά εκθέτουν τον κ.Νίκα και κυρίως τον απόλυτα καθοδηγούμενο Πρόεδρο του Σώματος.

Ειλικρινώς αισθάνομαι ντροπή για την κατάντια της Περιφερειακής Αρχής Νίκα , που χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα να υποβαθμίσει το ρόλο και την ισχύ του συλλογικού οργάνου.   

Οι καθεστωτικές αντιλήψεις και η ασέβεια προς το θεσμό που υπηρετούμε, θα προσδώσει στην Περιφερειακή Αρχή Νίκα, εκτός της πολιτικής της ανυπαρξίας, μηδενικής χρησιμότητας για τον τόπο και της απόλυτης κατασπατάλησης πόρων αδιαφανώς, επιπλέον και τη γραφικότητα, διότι ουδείς σώφρων πολίτης μπορεί να συνταχθεί με όσα εφαρμόζονται ως πρακτικές, από την ώρα που ανέλαβε αυτή η διοίκηση την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έχοντας πίστη στη δημοκρατία και στα δημοκρατικά αντανακλαστικά των Πελοποννησίων, καταγγέλλω την πραξικοπηματική επιβολή των βουλήσεων του κ.Νίκα, στο συλλογικό όργανο του Περιφερειακού μας Συμβουλίου.-

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕ.ΣΥ.Π.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    THN EKANEΣ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΟΥ Κ. ΜΠΟΥΖΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΦΟΥ ΕΛΗΞΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΗΞΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ. ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...