Menu
RSS
Δευτέρα, 28/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Λογαριασμοί ύδρευσης και μέσω email από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Λογαριασμοί ύδρευσης και μέσω email από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και το Αυτοτελές Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών, ανακοινώνει ότι είναι πλέον εφικτή η επιλογή της ηλεκτρονικής αποστολής των λογαριασμών ύδρευσης και λοιπών ειδοποιητηρίων σε δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email).

Αρκεί μόνο ένα απλό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε πρώτη φάση οι λογαριασμοί ύδρευσης και σταδιακά όλες οι ειδοποιήσεις που αφορούν χρεώσεις για διάφορα τέλη θα στέλνονται στους δικαιούχους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Πολίτες με ήδη καταχωρισμένα email, θα λαμβάνουν πλέον στο email τους λογαριασμούς ύδρευσης και λοιπά ειδοποιητήρια.

Συνεπώς καλούμε όλους τους υπόχρεους τελών ύδρευσης ή/και λοιπών τελών, χωρίς καταχωρισμένο email, που επιθυμούν να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τις ειδοποιήσεις οφειλών και όχι με έντυπο ειδοποιητήριο όπως γινόταν μέχρι σήμερα, να συμπληρώσουν, όσον το δυνατόν συντομότερα, το συνημμένο έντυπο αίτησης με τα ζητούμενα στοιχεία και να μας το αποστείλουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εναλλακτικά στην ταχυδρομική διεύθυνση: Δήμος Νότιας Κυνουρίας – Γραφείο Εσόδων, Δημαρχείο, Λεωνίδιο 22300 ή αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο Λεωνιδίου ή στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρού ή στα ΚΕΠ Τυρού και Λεωνιδίου.

Πιστεύουμε στη θερμή ανταπόκριση σας, επισημαίνοντας ότι τα οφέλη από την αναζήτηση λύσεων προς το σταδιακό μονόδρομο της χρήσης της ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων είναι πολλαπλά, καθώς με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται πρωτίστως εξοικονόμηση πολύτιμων δημοτικών μας πόρων, αλλά και οικονομία χρόνου, ταχύτητα εξυπηρέτησης, περιορισμός λαθών και απώλειας ειδοποιητηρίων, μείωση περιβαλλοντικών επιπτώσεων από περιορισμό της χρήσης χαρτιού και αυξημένη προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...