Menu
RSS
Δευτέρα, 21/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τέλος απόρριψης βοθρολυμάτων στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Τέλος απόρριψης βοθρολυμάτων στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

(ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ)

Κατ΄ εφαρμογή και εξειδίκευση του κανονιστικού πλαισίου του άρθρου 13 και το άρθρου 14 παρ. 4 της αριθμ. 104/2021 (ΑΔΑ: 6ΠΠ5ΩΚΝ-ΤΝ8) απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί της ψήφισης του Κανονισμού Αποχέτευσης Δήμου Νότιας Κυνουρίας, όπως ισχύει κατόπιν της αριθμ. 126/2021 (ΑΔΑ: Ψ9Ν2ΩΚΝ-1ΔΗ) απόφασης όμοια περί της τροποποίησης του Κανονισμού Αποχέτευσης Δήμου Νότιας Κυνουρίας, γνωστοποιείται η αριθμ. 747/17.10.2024 απόφαση Δημάρχου, μετά των συν/νων αυτής.

Διευκρινίζεται ότι οι ιδιώτες που χρειάζεται να εκκενώσουν βόθρο ιδιοκτησίας τους, με προϋπόθεση ότι κατοικούν σε οικισμό που στερείται αποχετευτικού δικτύου ή εφόσον υφίσταται αποχετευτικό δίκτυο βρίσκονται σε διαδικασία σύνδεσης, θα πρέπει αρχικά να προσέλθουν στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας και να υποβάλλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, καταβάλλοντας οίκοθεν το αντίστοιχο αντίτιμο κατά τα δηλωθέντα τους και στη συνέχεια να απευθύνονται με αντίγραφο της αιτήσεως τους και του αποδεικτικού πληρωμής σε βυτιοφορέα εκκενώσεων βόθρων επιλογής τους.

Κάθε χρόνο, οι βυτιοφορείς που επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσία εκκένωσης ιδιωτικών βόθρων για την απόθεση βοθρολυμάτων στην ΕΕΛ Λεωνιδίου  θα πρέπει να παραδίδουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας δια του πρωτοκόλλου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, συμπληρωμένη Ετήσια Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με την προέλευση και την ποιότητα των βοθρολυμάτων που προσκομίζουν στην Ε.Ε.Λ., συνοδευόμενη από άδεια μεταφοράς βοθρολυμάτων από την αρμόδια υπηρεσία.

Επισημαίνεται ότι το τέλος απόρριψης βοθρολυμάτων είναι ανταποδοτικό τέλος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στη βάση υποχρεωτικών νομοθετικών διατάξεων και κανονιστικού πλαισίου και ουδεμία συσχέτιση έχει με την παροχή υπηρεσίας βυτιοφορέων και το σχετικό αντίτιμο ιδιωτών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...