Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νότια Κυνουρία – Μανώλης Δολιανίτης | Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης | «Δεν ανεχόμαστε τη μετριότητα. Θέλουμε ανοιχτές πόρτες στο δημαρχείο»

Νότια Κυνουρία – Μανώλης Δολιανίτης | Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης | «Δεν ανεχόμαστε τη μετριότητα. Θέλουμε ανοιχτές πόρτες στο δημαρχείο»

Στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Νέα πορεία για τη Νότια Κυνουρία» προχώρησε την Κυριακή (2/7/2023) ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης, στη Φάμπρικά Πολιτισμού, στο Λεωνίδιο.

Αρχικά, ο κ. Δολιανίτης είπε ότι η σημερινή μέρα είναι σημαντική, διότι αποτελεί την αρχή μιας νέας αυτοδιοικητικής προσπάθειας που θα αλλάξει την πορεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Για να προσθέσει, στη συνέχεια: «Δεν ερχόμαστε να μηδενίσουμε καμία θετική πρωτοβουλία και κανένα πρόσωπο. Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε δυνάμεις, να συνεργαστούμε με όλους και να διαμορφώσουμε τη δική μας πρόταση.

Να αλλάξουμε την πορεία χωρίς διαξιφισμούς και με πολιτικό πολιτισμό.

Το πρόγραμμά μας είναι βασισμένο στις ανάγκες του τόπου, ρεαλιστικό, αναπτυξιακό που θα βάλει το δήμο σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης.

Οι υποψήφιοι μας προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς, πολιτικούς χώρους και από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Κοινή συνισταμένη είναι η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά και με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη.

Δεν ανεχόμαστε τη μετριότητα, δεν επικροτούμε την προχειρότητα. Απαιτούμε διαφάνεια. Διεκδικούμε αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Θέλουμε ανοιχτές πόρτες στο δημαρχείο, θέλουμε έγκαιρη ενημέρωση για ζητήματα που μας απασχολούν.

Ο Δήμος χρειάζεται μια δυναμική επανεκκίνηση.

Όλοι μαζί, μακριά από κόμματα και χρώματα.

Σε αυτή την πορεία, δεν περισσεύει κανείς.»

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους πρώτους τέσσερις συνεργάτες του.

Την Ειρήνη Κεμερλή, την Simona Tuca, τον Σοφοκλή Γιαννούση και τον Ευάγγελο Κουλό.

 

Πρώτα Ειρήνη Κεμερλή

Καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Λεωνιδίου. «Σπουδαία πρωτοβουλία για λειτουργία δημοτικού συμβουλίου νέων στην περιοχή μας».

Ευάγγελος Κουλός

Μηχανικός - Ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρών τεχνικό γραφείο. «Δεν μπορούμε αν βλέπουμε τις ευκαιρίες για ένα σύγχρονο δήμο να χάνονται η μία μετά την άλλη. Ο δήμος να επενδύσει σε πολεοδομικά σχέδια και χρήσεις γης. Το λιμάνι της Πλάκας, το καταδυτικό πάρκο Τυρού, το οδικό δίκτυο απασχολούν όλη την κοινωνία».

Simona Tuca

Έχει σπουδάσει διεθνείς οικονομικές σχέσεις. Ασχολείται ενεργά με τον τουρισμό. «Το μέλλον αυτού του τόπου είναι συνυφασμένο με την τουριστική ανάπτυξη».

Σοφοκλής Γιαννούσης

Σπουδές Φιλοολογίας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Νότιας Κυνουρίας. Εκτελεί καθήκοντα επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας δημοτικού συμβουλίου. «Ο αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός, νεολαία, σημαίνει μέλλον. Συμμετέχω στην προσπάθεια αλλαγής πορείας στον δήμο μας.»

1 σχόλιο

  • Παναγιώτης
    Παναγιώτης Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Νότια Κυνουρία χρειάζεται αλλαγή με νέους ανθρώπους! Μανώλη μαζί σου φίλε.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...